ΔΕΥΑΡ: Διακοπή υδροδότησης σε Κρεμαστή και Κολύμπια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση για προβλήματα υδροδότησης στην Τ.Κ. Κρεμαστής
Η ΔΕΥΑ Ρόδου ενημερώνει τους κατοίκους ότι, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης επί της οδού Παπαγιάννη, στην Τοπική Κοινότητα Κρεμαστής, θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση, με πιθανή πτώση της πίεσης ή και πλήρη διακοπή της παροχής νερού σε ολόκληρη την Τ.Κ. Κρεμαστής.
Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ βρίσκονται ήδη στο σημείο και έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης.
Η ΔΕΥΑΡ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και ζητά την κατανόηση των κατοίκων για την προσωρινή αυτή ταλαιπωρία.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση για διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Κολυμπίων
Η ΔΕΥΑ Ρόδου ενημερώνει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής των Κολυμπίων ότι, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε αγωγό ύδρευσης, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στο τμήμα από το ξενοδοχείο MariannaPalaceHotel έως το ξενοδοχείο CasaCook Rhodes.
Η διακοπή της υδροδότησης θα διαρκέσει έως την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών και την αποκατάσταση της βλάβης.
Η ΔΕΥΑΡ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και ζητά την κατανόηση των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής για την προσωρινή ταλαιπωρία.




