1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Βασίλης Α. Υψηλάντης «Η Ελλάδα θα «ξαναζήσει» με δραστική μείωση της φορολογίας»

Βασίλης Α. Υψηλάντης «Η Ελλάδα θα «ξαναζήσει» με δραστική μείωση της φορολογίας» -Συνοικίες της πόλης της Ρόδου αλλά και δημόσιες υπηρεσίες επισκέφθηκε χθες το πρωί στο πλαίσιο της προεκλογικής του…

Σύνταξη Verena27 Ιουνίου 2019 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Βασίλης Α. Υψηλάντης «Η Ελλάδα θα «ξαναζήσει» με δραστική μείωση της φορολογίας»

-Συνοικίες της πόλης της Ρόδου αλλά και δημόσιες υπηρεσίες επισκέφθηκε χθες το πρωί στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Υψηλάντης.

-Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την Δημόσια Οικονομική Εφορία όπου συνομίλησε με υπαλλήλους και συναλλασσόμενους καθώς και με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας κ. Νίκο Καλογερόπουλο.

Στη συνέχεια ο κ. Υψηλάντης είχε επαφές τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου αλλά και σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι οποίες στεγάζονται στο ίδιο κτήριο.

Με αφορμή την επίσκεψη στην Εφορία, σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε στην αυξημένη φορολόγηση των πολιτών, αλλά και στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Υψηλάντης και τα δύο αυτά θέματα είναι μείζονος σημασίας για αυτό και η Νέα Δημοκρατία, όπως ήδη έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει σε δραστική μείωση της φορολογίας.

Το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε τις Κοινότητες Απολλώνων, Ελεούσας, Αρχίπολης και Αφάντου όπου συναντήθηκε με πολίτες αλλά και επαγγελματίες και άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.