1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Βασίλης Α. Υψηλάντης : «Η αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων που δημιούργησε στα νησιά μας ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι υποχρέωση και επιδίωξη μας για να μπορέσουν οι νησιώτες να ζουν με αξιοπρέπεια και προοπτική».

Ρόδος, 15 Ιουνίου 2019 -Βασίλης Α. Υψηλάντης : «Η αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων που δημιούργησε στα νησιά μας ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι υποχρέωση και επιδίωξη μας για να μπορέσουν οι νησιώτες να…

Σύνταξη Verena15 Ιουνίου 2019 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Ρόδος, 15 Ιουνίου 2019

-Βασίλης Α. Υψηλάντης : «Η αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων που δημιούργησε στα νησιά μας ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι υποχρέωση και επιδίωξη μας για να μπορέσουν οι νησιώτες να ζουν με αξιοπρέπεια και προοπτική».

-Ολοκληρώνει σήμερα (Σάββατο 15 Ιουνίου 2019) ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, τις επισκέψεις του σε νησιά του Βόρειου συγκροτήματος του νομού μας.

-Συγκεκριμένα, ο κ. Υψηλάντης τις προηγούμενες ημέρες περιόδευσε στα νησιά Αστυπάλαια, Λέρο, Λειψούς και Πάτμο όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, οι οποίοι του εξέφρασαν την στήριξη τους και εκδήλωσαν την επιθυμία τους για την πολιτική αλλαγή.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του αυτών, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες, κομματικά στελέχη να επισκεφθεί επιχειρήσεις και να ανταλλάξει απόψεις με εργαζόμενους, επιχειρηματίες και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σχετικά με τα προβλήματα των νησιών μας και να επισημάνει τις λύσεις που προωθεί η ΝΔ για τη νησιωτική μας περιοχή.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας του ο Βασίλης Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τη καρδιά μου τους κατοίκους των νησιών μας, Βόρεια της Δωδεκανήσου, που με υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και εγκαρδιότητα.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα που δημιούργησε τη περίοδο αυτή στα νησιά μας ο ΣΥΡΙΖΑ, καλούμαστε να επιλύσουμε με τρόπο συστηματικό και μόνιμο. Η αντιμετώπιση των ζητημάτων της νησιωτικότητας είναι πρόκληση αλλά ταυτόχρονα και υποχρέωση και επιδίωξη μας για να μπορέσουν οι νησιώτες να ζουν με αξιοπρέπεια και με προοπτική.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.