1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Διασφαλισμένες οι ενισχύσεις λόγω COVID 2020 προς τους παράκτιους αλιείς. Προχωρούν οι αξιολογήσεις και οι εκταμιεύσεις»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 31 /01/2022 - Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Διασφαλισμένες οι ενισχύσεις λόγω COVID 2020 προς τους παράκτιους αλιείς. Προχωρούν οι αξιολογήσεις και οι εκταμιεύσεις» - Ο Κοσμήτορας της Βουλής…

Σύνταξη Verena31 Ιανουαρίου 2022 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- 31/01/2022

- Βασίλης  Α. Υψηλάντης: « Διασφαλισμένες  οι ενισχύσεις λόγω  COVID 2020 προς τους παράκτιους αλιείς. Προχωρούν οι αξιολογήσεις και οι εκταμιεύσεις»

- Ο  Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμο Κεδίκογλου με τον οποίο συζήτησε την πορεία των ενισχύσεων προς τους παράκτιους αλιείς λόγω του COVID (2020).

 Αποτέλεσμα αυτής είναι, ότι δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι, τα κονδύλια προς τους παράκτιους αλιείς είναι διασφαλισμένα και ότι, παρά τις διάφορες δυσκολίες που προέκυψαν, προχωρούν οι αξιολογήσεις των 7.000 περίπου αιτήσεων. Αυτό που καθίσταται αναγκαίο από πλευράς των παράκτιων αλιέων  μας είναι να παρακολουθούν την πλατφόρμα σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης του αιτήματός τους και εάν έχει φθάσει στο στάδιο της πληρωμής να ολοκληρωθεί με την εκταμίευση. Επισημαίνεται ότι αρκετές από τις αιτήσεις  βρίσκονται ήδη στο στάδιο της εκταμίευσης γεγονός που αγνοούν οι δικαιούχοι λόγω μη παρακολούθησης της πορείας του αιτήματος στην σχετική πλατφόρμα.

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις δεσμεύσεις που δόθηκαν και δήλωσε ότι: « θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά την πορεία για την ολοκλήρωση του προγράμματος ».

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.