1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Το ΤΑΙΠΕΔ πουλά στρατιωτικό αεροδρόμιο χωρίς το ΓΕΑ να ξέρει τίποτα! Αποκάλυψη στη Βουλή

Το ΤΑΙΠΕΔ “επελαύνει” εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα. Η απάντηση που έδωσε στην Βουλή ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Λαμπρόπουλος ,απαντώντας για την πώληση μέσω ΤΑΙΠΕΔ στρατοπέδου…

Σύνταξη Verena19 Σεπτεμβρίου 2014 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Το ΤΑΙΠΕΔ “επελαύνει” εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα. Η απάντηση που έδωσε στην Βουλή ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Λαμπρόπουλος ,απαντώντας για την πώληση μέσω ΤΑΙΠΕΔ στρατοπέδου καταδρομών στην Ρόδο έβγαλε λαβράκι! Το ΤΑΙΠΕΔ έχει βάλει πωλητήριο και σ΄ άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις χωρίς να έχει ενημερώσει κανένα!

Ο κ.Λαμπρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι εκτός από το στρατόπεδο στην Κάλαθο Λίνδου ,”υφίσταται εμπλοκή και με ένα ακόμη ακίνητο αρμοδιότητας της Πολεμικής Αεροπορίας”!

Ο κ. Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι με την υπ΄ αριθμό 234/24-4-2013 απόφαση της διυπουργική επιτροπή αναδιάρθρωσης και αποκρατικοποιήσεων αναφέρεται: “Μεταβιβάζεται και περιέρχεται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ κατά πλήρη κυριότητα,νομή και κατοχή ,το ακίνητο κυριότητας του ελληνικού δημοσίου με ΑΒΚ 2653 μετά των επ΄ αυτού κτιριακών εγκαταστάσεων ,εμβαδού 1.360.000,00 τ.μ ,κείμενο στην θέση Θέρμη του δήμου Θέρμης νομού Θεσσαλονίκης χαρακτηριζόμενο ως Στρατιωτικό Αεροδρόμιο ΒΚ 2653”…”

Το ΓΕΑ σύμφωνα με την απάντηση του κ.Λαμπρόπουλου ενημερώθηκε μέσω της δημοσίευσης της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 25-04-2013! Το ΥΠΕΘΑ έστειλε επιστολή στο υπουργείο Οικονομικών το οποίο τι απάντησε; “Το ξέρουμε αλλά ότι έχει μεταβιβσθεί στο ΤΑΙΠΕΔ ξεχάστε το” !!!

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος επιβεβαίωσε οτι τα Γενικά Επιτελεία δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση γι΄ αυτές τις κινήσεις!

Ο ΥΦΕΘΑ είπε τέλος ότι για να αποφευχθουν από δω και πέρα τέτοια φαινόμενα έχει ζητηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ να λαμβάνεται υπόψη η άποψη του ΥΠΕΘΑ. Το ερώτημα είναι ότι μ΄ αυτά που ήδη έχουν βγει στο σφυρί τι θα γίνει;

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.