1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

ΤΑΙΠΕΔ-Επιτυχής ο διαγωνισμός για δύο ακίνητα στη Ρόδο

«Επιτυχή» χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ τον διαγωνισμό για τα δύο ακίνητα στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου, για τα οποία έγινε σήμερα η αποσφράγιση, τόσο της ανεξάρτητης αποτίμησης, όσο και των δεσμευτικών…

Σύνταξη Verena22 Ιουλίου 2014 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

«Επιτυχή» χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ τον διαγωνισμό για τα δύο ακίνητα στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου, για τα οποία έγινε σήμερα η αποσφράγιση, τόσο της ανεξάρτητης αποτίμησης, όσο και των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν.

Ειδικότερα, για το ακίνητο Golf της Βορείου Αφάντου, υποβλήθηκαν δύο δεσμευτικές προσφορές, 26.900.000 ευρώ από την εταιρεία M.A.Angeliades Inc. και 17.500.000 από την εταιρεία Dimand AE.

Για το ακίνητο «Φωνή της Αμερικής» της Νοτίου Αφάντου, υποβλήθηκαν τρεις δεσμευτικές προσφορές: από την εταιρεία M.A.Angeliades Inc. (13.900.000 ευρώ), την εταιρεία Τ.Ν. Aegean Sun Investment Ltd (15.023.000 ευρώ) και την εταιρεία Ξενοδοχειακές Τουριστικές Γεωργικές Οικοδομικές Επιχειρήσεις Ι.Χατζηλαζάρου (12.350.000 ευρώ).

Σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας, το ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει στον οικονομικό και νομικό έλεγχο των προσφορών και θα ζητήσει την υποβολή τελικών βελτιωμένων προσφορών για το ακίνητο Νότιο Αφάντου, από τους δύο επενδυτές που κατέθεσαν την υψηλότερη προσφορά. Προκειμένου, να προχωρήσει σε λήψη απόφασης κατακύρωσης, το αργότερο έως τις 8 Αυγούστου.

Παράλληλα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού σε μια φάση, για την πώληση ακινήτων του Δημοσίου στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για: ένα ακίνητο συνολικής επιφάνειας περίπου 750 τ.μ., στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, ένα ακίνητο συνολικής επιφάνειας περίπου 960 τ.μ., στη Νέα Υόρκη, και ένα ακίνητο συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ., στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.

Στον ίδιο διαγωνισμό, περιλαμβάνονται δύο ακίνητα του Δημοσίου στη Λιουμπλιάνα και το Βελιγράδι, τα οποία είχαν συμπεριληφθεί και σε προηγούμενους διαγωνισμούς, χωρίς αποτέλεσμα.

Τέλος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε την επανεκκίνηση της διαδικασίας αξιοποίησης του ακινήτου Castello Bibelli, στο Δήμο της Κέρκυρας.

enikos.gr

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.