1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Συμβόλαια θανάτου για υπουργούς

Εντυπωσιακές πληροφορίες έχουν περιέλθει στο Μαξίμου, προερχόμενες από τις φυλακές Κορυδαλλού, περί ύπαρξης συμβολαίων θανάτου με στόχο υπουργούς της κυβέρνησης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα…

Σύνταξη Verena12 Οκτωβρίου 2013 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Εντυπωσιακές πληροφορίες έχουν περιέλθει στο Μαξίμου, προερχόμενες από τις φυλακές Κορυδαλλού, περί ύπαρξης συμβολαίων θανάτου με στόχο υπουργούς της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», σύμφωνα με αυτές, μέσα στις φυλακές «κυκλοφορούν» συμβόλαια θανάτου μεταξύ των βαρυποινιτών, με εν δυνάμει στόχους τους δύο υπουργούς που συνδέονται με όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τη στοιχειοθέτηση της κατηγορίας της εγκληματικής οργάνωσης κατά της Χρυσής Αυγής, την εξάρθρωση της, τη σύλληψη βουλευτών της και τον χαρακτηρισμό της ως εκτός νόμου.

Δηλαδή, στόχος των συμβολαίων θανάτου είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, Νίκος Δένδιας. Τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί μέχρι τώρα αναφέρουν επίσης ότι ως εκτελεστικό όργανο αναζητείται αλλοδαπός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι Βαλκάνιος.

Αμφίδρομη σχέση

Το γεγονός ότι στοχοποιούνται οι δύο συγκεκριμένοι υπουργοί, αναγκάζει την κυβέρνηση να εξετάσει και το ενδεχόμενο να συνδέεται η πληγείσα Χρυσή Αυγή με τη συγκεκριμένη συνωμοσιακή προετοιμασία. Επιπλέον λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν η σχέση που είχαν αναπτύξει μέλη του δυναμικού πυρήνα του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου με έγκλειστους του Κορυδαλλού και μάλιστα βαρυποινίτες.

Αυτή η αμφίδρομη σχέση ασφαλώς και διευκολύνει την εφαρμογή ενός σχεδίου τρομοκρατικού χτυπήματος κατά κυβερνητικών μελών, με δεδομένο μάλιστα ότι οι έγκλειστοι του Κορυδαλλού τις περισσότερες φορές εξακολουθούν να κινούν τα νήματα ακόμη και μέσα από τις φυλακές, ενώ πλέον οπλοστάσια ολόκληρα, τα οποία διαθέτουν και τα μέλη του υποκόσμου, αλλά και η Χρυσή Αυγή, κυκλοφορούν ελεύθερα.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
enikos.gr

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.