1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Σκληρό πόκερ για την ΕΡΤ! Μήνυμα Σαμαρά στους κυβερνητικούς εταίρους: Βρείτε μου τους 2.000 που θα φύγουν από το Δημόσιο και κάνω πίσω!!!!!

- Άλλαξε η ώρα της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών, θα γίνει στις 19:30 - Φήμες για διάγγελμα Σαμαρά - Περνά στην αντεπίθεση ο Σαμαράς εν όψει της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών -…

Σύνταξη Verena16 Ιουνίου 2013 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

- Άλλαξε η ώρα της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών, θα γίνει στις 19:30 - Φήμες για διάγγελμα Σαμαρά

- Περνά στην αντεπίθεση ο Σαμαράς εν όψει της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών

- Πληροφορίες πως θα ζητήσει από Βενιζέλο - Κουβέλη να του βρουν τους 2.000 που θα φυγουν από το Δημόσιο μέχρι 21/6

- Σε αντάλλαγμα θα πάρει πίσω την απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤ

- Εξοργισμένος ο Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό

- ΔΗΜΑΡ: Παράγοντας πολιτικής αστάθειας ο Σαμαράς

Το πολιτικό θρίλερ που ζει η χώρα εδώ και μέρες συνεχίζεται και θα κορυφωθεί στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας, στην προγραμματισμένη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μια σύσκεψη που θα κρίνει όχι μόνο το μέλλον της ΕΡΤ αλλά και το μέλλον της τρικομματικής κυβέρνησης. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και κανείς δε μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί. Αν δηλαδή η κυβέρνηση θα «πέσει», αν η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές ή αν θα βγουν αληθινές οι φήμες περί διεργασιών σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για αλλαγή πρωθυπουργού στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ πετούν το μπαλάκι στον Αντώνη Σαμαρά για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές ή όχι. Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης συμφωνούν μεν με τις μεταρρυθμίσεις αλλά ζητούν ανοιχτή ΕΡΤ.

Ο Αντώνης Σαμαράς, που σήμερα από το Ναύπλιο εμφανίστηκε ξανά αμετακίνητος στο λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση, άφησε αιχμές κατά των κυβερνητικών του εταίρων και σύμφωνα με δημοσίευμα του capital.gr στη σύσκεψη της Δευτέρας θα... περάσει στην αντεπίθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα εμφανιστεί ανοιχτός στο ενδεχόμενο να πάρει πίσω την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το λουκέτο στην ΕΡΤ με αντάλλαγμα να υπάρξει πρόταση από πλευράς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τους 2000 δημοσίους υπαλλήλους που πρέπει να απολυθούν από το Δημόσιο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Και θα ζητήσει να μάθει ποιοι θα απολυθούν μέχρι τις 21 Ιουνίου, όταν τελειώνει ο έλεγχος της τρόικας.

Σε διαφορετική περίπτωση θα παίξει το χαρτί της δόσης των 3,3 δισ. ευρώ. Θα εμφανίσει δηλαδή τις πρόωρες εκλογές ως μονόδρομο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να σημάνει πως η Ελλάδα δε θα πάρει τη δόση που ήδη έχει προεγκριθεί από Euro Working Group και ενώ τα ταμειακά αποθέματα τελειώνουν τον Ιούλιο!

Όλα αυτά ενώ η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το αν είναι ή όχι συνταγματική η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο στην ΕΡΤ φαίνεται πως θα βγει τη Δευτέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά την Τρίτη.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.