1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Σε Κω, Αγαθονήσι και Πάτμο ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

Σε Κω, Αγαθονήσι και Πάτμο ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς. -Σε Κω, Αγαθονήσι και Πάτμο βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς, στελέχη…

Σύνταξη Verena3 Νοεμβρίου 2022 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Σε Κω, Αγαθονήσι και Πάτμο ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς.

-Σε Κω, Αγαθονήσι και Πάτμο βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς, στελέχη και κατοίκους των νησιών.

Στην Κω συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με μέλη και στελέχη της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας, ενώ  δόθηκε και το μήνυμα της ενότητας και της ετοιμότητας για τις εθνικές εκλογές του 2023.

Σημειωτέον, πως έπειτα από επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής, με τη διοίκηση της ΚΤΥΠ Α.Ε, θα παραδοθεί σε πλήθος σχολικών μονάδων της Κω σημαντική ποσότητα σχολικού εξοπλισμού.

Στο Αγαθονήσι, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο του νησιού, και να συνομιλήσει με τον μοναδικό μαθητή της Α’ Γυμνασίου και την καθηγήτρια του. Επίσης, έπειτα από επικοινωνία του κ. Παππά με την διοίκηση της ΚΤΥΠ Α.Ε, εξασφαλίστηκε για το σχολείο του Αγαθονησίου, προμήθεια σχολικού εξοπλισμού.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Επιπλέον, πραγματοποίησε σύσκεψη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αγαθονησίου καθώς και στο Δημαρχείο Αγαθονησίου, με τον Δήμαρχο, κ. Ευάγγελο Κόττορο, την αντιδήμαρχο, κα. Ειρήνη Καμίτση Μπάρκουλα και τον προϊστάμενο οικονομικού τμήματος του Δήμου, κ. Κωνσταντίνο Κόττορο, όπου τονίστηκαν οι ανάγκες και τα ζητήματα του ακριτικού μας νησιού.

Κατά την παραμονή του στην Πάτμο, ο κ. Παππάς επισκέφτηκε την Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών ανακαίνισης και επισκευής της σχολής. Εξέφρασε τη χαρά και την υπερηφάνειά του, αφού γίνεται πράξη ένα σημαντικό έργο για την Πάτμο, οι διεργασίες του οποίου ξεκίνησαν έπειτα από συνεχείς συσκέψεις του κυρίου Παππά με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με τη διοίκηση της ΚΤΥΠ Α.Ε, αλλά και με τη συνδρομή της διοίκησης της σχολής και της δημοτικής αρχής.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.