1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Σε φορείς και υπηρεσίες της Ρόδου ο γραμματέας οργανωτικού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΡΟΔΟΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015-Επίσκεψη σε φορείς και υπηρεσίες στην Ρόδο πραγματοποίησε ο γραμματέας οργανωτικού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ντίνος Νικόλαος, συνοδευόμενος από την Συντονιστική Επιτροπή…

Σύνταξη Verena17 Σεπτεμβρίου 2015 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΡΟΔΟΣ  18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015-Επίσκεψη σε φορείς και υπηρεσίες στην Ρόδο πραγματοποίησε ο γραμματέας οργανωτικού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ντίνος Νικόλαος, συνοδευόμενος από την Συντονιστική Επιτροπή Ρόδου .
 Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, το εργοστάσιο της ΚΑΙΡ και το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Σορωνή. Στο εργατικό κέντρο Ρόδου συνάντηση έγινε με τον πρόεδρο κ. Σ. Χατζησάββα και τον πρόεδρο του σωματείου των οικοδόμων κ. Ν. Τριπολιτη για θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της περιοχής.
 Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους ξενοδοχοϋπαλλήλους αλλά και θέματα που αφορούν τον κλάδο της οικοδομής . Ο κ. Ντίνος και τα μελή της συντονιστικής επιτροπής ανέπτυξαν τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γύρω από αυτά τα θέματα και διαβεβαίωσαν τη διοίκηση του εργατικού κέντρου ότι η παρέμβασή τους σε ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα των εργαζομένων, όταν αυτή χρειαστεί και ζητηθεί , θα είναι άμεση .
 Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην ΚΑΙΡ υπήρξε ενημέρωση από τον διευθυντή της εταιρείας κ. Γλυνό για το παρελθόν και το μέλλον της εταιρίας καθώς και για τις παρεμβάσεις της πολιτείας που πρέπει να γίνουν στο νομοθετικό πλαίσιο για την απρόσκοπτη παρουσία της στο τομέα της οινοπαραγωγής.
Τέλος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Σορωνή πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εργαζομένους σχετικά με τα προβλήματά τους. Για μία ακόμη φορά τονίστηκαν οι πάγιες θέσεις του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνου Καμμένου για την μη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ .
Επίσης ο κ. Ντίνος με παρεμβάσεις που έκανε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΚΟΚΚΙΝΟ και ΕΡΑ ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος και τόνισε πως όσον αφορά το θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που καίει την περιοχή μας , το υφιστάμενο καθεστώς δεν πρόκειται να αλλάξει.

              Η Συντονιστική Επιτροπή Ρόδου Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.