1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

«Πρότυπο διακομματικής συνεννόησης η Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11Ιουλίου 2025 Θέμα: «Πρότυπο διακομματικής συνεννόησης η Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής» Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής αλλά και των Υποεπιτροπών Νησιωτικών και…

Σύνταξη Verena11 Ιουλίου 2025 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

11Ιουλίου 2025

Θέμα: «Πρότυπο διακομματικής συνεννόησης η Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής»

Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής αλλά και των Υποεπιτροπών Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών με θέμα τις εκθέσεις απολογισμού των δραστηριοτήτων τους για τη δεύτερη κοινοβουλευτική σύνοδο, επιβεβαιώθηκε η διακομματική συνεννόηση και συνεργασία που κυριαρχεί στη λειτουργία τους.

Όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που πήραν το λόγο, αναφέρθηκαν στην πλούσια θεματολογία της επιτροπής και των υποεπιτροπών αλλά και στην ανάδειξη ουσιαστικών ζητημάτων που επικεντρώνονται στο στόχο της περιφερειακής ανάπτυξης αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές και ορεινές περιοχές της χώρας.

Όλα σχεδόν τα κόμματα αποτίμηση με ιδιαίτερα θερμές και θετικές αναφορές το έργο του Προέδρου της Επιτροπής Μάνου Κονσολα αλλά και τη συμβολή του στην ανάδειξη κρίσιμων ζητημάτων για τις Περιφέρειες, τη νησιωτική και ορεινή Ελλάδα αλλά και για το κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας που επικρατεί στις συνεδριάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εκθέσεις των πεπραγμένων θα διαμορφωθούν με τη συμμετοχή βουλευτών όλων των κομμάτων και όχι μόνο της κυβερνητικής πλειοψηφίας, γεγονός που αντανακλά μια νέα οπτική και αντίληψη για τη λειτουργία των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Ο Μάνος Κονσολας, στην τοποθέτηση του, ευχαρίστησε όλα τα κόμματα αλλά και τους βουλευτές-μελη της Επιτροπής και των δύο Υποεπιτροπών για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν αλλά και για το κλίμα συνεννόησης που έχει εμπεδωθεί και πιστώνεται σε όλους.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.