1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"
Πολιτικη

Νέα δημοσκόπηση: Στις 23,6 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Το 79% τάσσεται υπέρ του ευρώ, ενώ μόνον το 19% προκρίνει τη λύση της επιστροφής στη δραχμή. Μεγάλη διαφορά 23,6 ποσοστιαίων μονάδων στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος, διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη…

Σύνταξη Verena6 Ιουνίου 2015 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

Το 79% τάσσεται υπέρ του ευρώ, ενώ μόνον το 19% προκρίνει τη λύση της επιστροφής στη δραχμή.

Μεγάλη διαφορά 23,6 ποσοστιαίων μονάδων στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος, διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου.

Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 37,2% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 17,7%, το Ποτάμι με 6,1%, η Χρυσή Αυγή με 4,4%, το ΚΚΕ με 4,3%, οι ΑΝΕΛ με 3,2% και το ΠΑΣΟΚ με 2,9%.

Όσον αφορά στην εκτίμηση ψήφου η διαφορά φθάνει το 23,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 45% και την ΝΔ να ακολουθεί με 21,4%.

Σε σχέση με τη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση που διεξάγει η κυβέρνηση με τους Θεσμούς και το Eurogroup, το 59% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με τη ακολουθούμενη διαπραγματευτική τακτική, ενώ το 35% εκφράζει τη διαφωνία του.

Ωστόσο, το 47% των ερωτηθέντων εμφανίζεται να θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να δεχθεί την πρόταση των δανειστών προκειμένου να συνεχιστεί η χρηματοδότηση και ο δανεισμός της χώρας, ενώ το 35% δηλώνει πως η πρόταση αυτή πρέπει να απορριφθεί.

Σε κάθε περίπτωση, το 79% τάσσεται υπέρ του ευρώ, ενώ μόνον το 19% προκρίνει τη λύση της επιστροφής στη δραχμή.

 FORTUNEGREECE.COM

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.