1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: «ΟΧΙ κ. Χατζημάρκο, ΔΕΝ συμβάλατε στη λύση όσων θεμάτων προέκυψαν με τους δασικούς χάρτες»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«ΟΧΙ κ. Χατζημάρκο, ΔΕΝ συμβάλατε στη λύση όσων θεμάτων προέκυψαν με τους δασικούς χάρτες» -Με αφορμή δημοσιεύματα σε μερίδα τοπικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία η απερχόμενη Περιφερειακή…

Σύνταξη Verena15 Μαΐου 2019 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«ΟΧΙ κ. Χατζημάρκο, ΔΕΝ συμβάλατε στη λύση όσων θεμάτων προέκυψαν με τους δασικούς χάρτες»

-Με αφορμή δημοσιεύματα σε μερίδα τοπικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή του κ. Χατζημάρκου συνέβαλε και πέτυχε τη λύση των θεμάτων που προέκυψαν με τους δασικούς χάρτες στην περιοχή μας, οι ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου τονίζει τα εξής:

  • Ο κ. Χατζημάρκος με δελτίο τύπου του στις 17/12/2018 κινδυνολογούσε ψευδώς και μας καλούσε σε συναγερμό για να αποτραπεί η δήμευση πατρογονικών ιδιοκτησιών με τη διαδικασία των δασικών χαρτών

Η Αλήθεια όμως είναι: Οι δασικοί χάρτες ΔΕΝ εμπλέκονται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και αυτό αποδεικνύεται και από τις πρόσφατες ρυθμίσεις που επιλύουν προβλήματα του παρελθόντος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκει ο κ. Χατζημάρκος.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →
  • Επίσης, σε κοινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου και της Περιφερειακής Ενότητας Δήμων, στην οποία μετείχε ο αρμόδιος για το θέμα Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Σωκράτης Φάμελλος, ξεκαθάρισε ότι: α) είχε προανακοινώσει τη λύση που κυρώθηκε και την προετοιμασία του ΥΠΕΝ για ένα πρόβλημα που δεν δημιουργήθηκε από τη δική μας κυβέρνηση, καθώς και τις ήδη υφιστάμενες ρυθμίσεις για τις χορτολιβαδικές εκτάσεις που κυρώνονται ως ΑΑ, β) τη δυνατότητα συμμετοχής εκπροσώπου της Περιφέρειας σε ομάδα έργου για να κατατεθούν περισσότερες εναλλακτικές προτάσεις.

Η Αλήθεια όμως είναι: Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν κατατέθηκε καμία άλλη εναλλακτική πρόταση ή επεξεργασία. Η Περιφέρεια δεν έστειλε ποτέ εκπροσώπους και δεν συμμετείχε στην ομάδα εργασίας του ΥΠΕΝ, την οποία παρακολούθησαν με συνέπεια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Σε δελτίο τύπου του στις, 14/05/19 ο κ. Χατζημάρκος πανηγυρίζει για την συμβολή του στη λύση των προβλημάτων που προκαλεί η φρυγανική βλάστηση, όπως αυτή περιγράφεται στην απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας , Σωκράτη Φάμελου.

Η Αλήθεια όμως είναι: Όταν απέχεις από τις συζητήσεις για λύση ενός θέματος, δεν έχεις δικαίωμα να θεωρείς πως συνέβαλες.

Τα του Καίσαρως τω Καίσαρι….

Το Γραφείο Τύπου.-

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.