1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Νότιας Δωδ/σου: «Κανόνας πλέον να καλύπτουν οι ΟΤΑ τις ανεπάρκειες της κυβέρνησης ΝΔ»

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων - «Κανόνας πλέον να καλύπτουν οι ΟΤΑ τις ανεπάρκειες της κυβέρνησης ΝΔ» Είναι τουλάχιστον προκλητικό να περιμένει το…

Σύνταξη Verena18 Ιουλίου 2022 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων

- «Κανόνας πλέον να καλύπτουν οι ΟΤΑ τις ανεπάρκειες της κυβέρνησης ΝΔ»

Είναι τουλάχιστον προκλητικό να περιμένει το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής να πανηγυρίσουμε επειδή μετά από το φιάσκο του «Olympus» βρέθηκε προσωρινή λύση για την κάλυψη της ακτοπλοϊκής γραμμής Καρπάθου-Κάσου.

Μετά την τεράστια αναστάτωση που προκλήθηκε με δική τους υπαιτιότητα και την τεράστια ζημιά στην τοπική οικονομία των δύο νησιών μεσούσης της θερινής περιόδου, αποφάσισαν να καλύψουν και πάλι με ημίμετρα τη δική τους ανεπάρκεια.

Φαίνεται πως έχει αναχθεί πλέον σε κανόνα με την κυβέρνηση της ΝΔ, οι ΟΤΑ να καλύπτουν τις ανεπάρκειες του Κρατικού Μηχανισμού. Η ναύλωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πλοίου για την εξυπηρέτηση της γραμμής Καρπάθου - Κάσου αλλά και η κάλυψη μέρους της δαπάνης για την εγκατάσταση κλιματισμού στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρόδου από τη δημοτική επιχείρηση ΔΕΡΜ ΑΕ είναι τα πιο πρόσφατα και χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Όσο κι αν οι ΟΤΑ εξυπηρετούν ανάγκες και δίνουν παροχές αρμοδιότητας του κεντρικού Κράτους, η ανεπάρκειά της Κυβέρνησης αποκαλύπτεται κάθε φορά και περισσότερο. Η αδιαφορία της ΝΔ για την ποιότητα ζωής των νησιωτών είναι πλέον πέρα από εμφανής. Είναι προκλητική.

Μια χώρα στον αυτόματο και μια Κυβέρνηση που έχει κάνει την ατομική ευθύνη σημαία και κρύβεται πίσω από την επίκληση στο φιλότιμο των πολιτών όπως συμβαίνει με την πανδημία ή και τα τροχαία ατυχήματα.

Απαιτούμε από τους βουλευτές της ΝΔ είτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους είτε να παραιτηθούν προτού τα νησιά μας καταστούν τριτοκοσμικά για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες μας σε έναν τόπο που ευημερούν μόνον οι αριθμοί αλλά όχι οι άνθρωποι.

Ρόδος, 18 Ιουλίου 2022

Γραφείο Τύπου Ν.Ε.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.