1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη νέα ειδική βίζα στους τουρίστες από την Τουρκία και ενίσχυση του προσωπικού και του εξοπλισμού στις πύλες εισόδου σε Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Σύμη και Καστελόριζο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22 Ιανουαρίου 2024 ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη νέα ειδική βίζα στους τουρίστες από την Τουρκία και ενίσχυση του προσωπικού και του εξοπλισμού στις…

Σύνταξη Verena22 Ιανουαρίου 2024 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

22 Ιανουαρίου 2024

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη νέα ειδική βίζα στους τουρίστες από την Τουρκία και ενίσχυση του προσωπικού και του εξοπλισμού στις πύλες εισόδου σε Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Σύμη και Καστελόριζο»

Ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία των αρμόδιων οργάνων της Πολιτείας για την εφαρμογή της νέας ειδικής βίζας για τους τουρίστες από την Τουρκία σε δέκα νησιά του Αιγαίου, αναδεικνύει με παρέμβαση του προς τα Υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

«Ιδιαίτερα για τα νησιά της Δωδεκανήσου όπως η Ρόδος, η Κως, το Καστελλόριζο, η Σύμη, η Κάλυμνος και η Λέρος, το ζητούμενο είναι να έχουν ολοκληρωθεί άμεσα οι σχετικές προετοιμασίες για να λειτουργήσει απρόσκοπτα και αποδοτικά το συγκεκριμένο μέτρο», τονίζει ο Μάνος Κόνσολας αναφέροντας ότι θα πρέπει:

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

α) Να ενεργοποιηθεί άμεσα η ηλεκτρονική πλατφόρμα. αφού όπως προβλέπεται η κατάθεση των σχετικών αιτήσεων από Τούρκους επισκέπτες θα γίνεται όλο το χρόνο και όχι μόνο την θερινή περίοδο.

β) Να  ενισχυθούν με προσωπικό αλλά και εξοπλισμό οι πύλες εισόδου σε λιμάνια και αεροδρόμια αυτών των νησιών, αφού ο έλεγχος θα γίνεται εκεί.

Ο Μάνος Κόνσολας ζητά ενημέρωση για τον προγραμματισμό που αφορά στην ενίσχυση με προσωπικό και εξοπλισμό στις πύλες εισόδου στα λιμάνια Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Λέρου, Σύμης και Καστελόριζου, όπως και στα αεροδρόμια κάποιων από αυτά τα νησιά.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου επισημαίνει ότι η νέα αυτή ειδική βίζα θα είναι διάρκειας επτά ημερών, θα δίνει το δικαίωμα πολλαπλών εισόδων στον επισκέπτη σε αυτά τα δέκα νησιά και θα αυξήσει την τουριστική κίνηση.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.