1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η Περιφερειακή Ανάπτυξη, οι Νησιωτικές και οι Ορεινές περιοχές στο επίκεντρο – Ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία οι εκθέσεις των Επιτροπών της Βουλής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25Σεπτεμβρίου 2025 ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η Περιφερειακή Ανάπτυξη, οι Νησιωτικές και οι Ορεινές περιοχές στο επίκεντρο – Ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία οι εκθέσεις των Επιτροπών της Βουλής» Υπό…

Σύνταξη Verena25 Σεπτεμβρίου 2025 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

25Σεπτεμβρίου 2025

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η Περιφερειακή Ανάπτυξη, οι Νησιωτικές και οι Ορεινές περιοχές στο επίκεντρο – Ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία οι εκθέσεις των Επιτροπών της Βουλής»

Υπό την προεδρία του Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα, πραγματοποιήθηκαν οι συνεδριάσεις της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών (23 Σεπτεμβρίου 2025) και των Υποεπιτροπών Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών (24 Σεπτεμβρίου 2025) της Βουλής.

Οι εισηγητές – μέλη των Επιτροπών από όλα τα κόμματα, παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους επί των θεμάτων που απασχόλησαν τις Επιτροπές κατά την Β΄ Σύνοδο της Κ΄ Κοινοβουλευτικής Περιόδου. Οι σχετικές εκθέσεις εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με το άρθρο 43Α παρ. 6 του Κανονισμού της Βουλής.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών, κ. Μάνος Κόνσολας, τόνισε:

«Οι Επιτροπές της Βουλής δεν είναι μόνο θεσμικά όργανα. Συμβάλλουν ουσιαστικά στην καλλιέργεια του δημόσιου διαλόγουκαι μπορούν να τροφοδοτήσουν την εθνική πολιτική με προτάσεις και λύσεις. Οι εκθέσεις που εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία αποτελούν παρακαταθήκη και εργαλείο για να διαμορφώσουμε βιώσιμες πολιτικές που θα οδηγήσουν στην Περιφερειακή Ανάπτυξη, την ενίσχυση της νησιωτικότητας και της ορεινότητας».

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.