1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Λάβρος κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Νικητιάδης – Δεν θα συμμετάσχει στην κίνηση των 75

Λάβρος κατά της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ για όλα όσα έλαβαν χώρα τα τελευταία 24ωρα ήταν ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης σε συνέντευξη εφ’…

Σύνταξη Verena20 Οκτωβρίου 2014 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

 Λάβρος κατά της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ για όλα όσα έλαβαν χώρα τα τελευταία 24ωρα ήταν ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε στον ΠΑΛΜΟ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν μπορούν να θέτουν ζητήματα περί χρηματισμών βουλευτών. Αυτά είναι εκβιαστικά διλήμματα, αποτελούν ντροπή και ξεφτίλα, ρίχνοντας λάσπη σε συνειδήσεις» τόνισε ο κ. Νικητιάδης.
Για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά υπογράμμισε πως δεν γίνεται να βγάζει φιρμάνια ότι βγαίνουμε στις αγορές, ξαφνικά, χωρίς να συνεννοηθεί προηγουμένως, απλά και μόνο για να δημιουργήσει πολιτικό κλίμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, και την επόμενη μέρα να έρχονται οι αδυσώπητες αγορές και να μας επαναφέρουν στην πιο σκληρή θέση.
«Αυτά τα καμώματα δεν μας ταιριάζουν. Την αποκλειστική ευθύνη για την πολιτική ρευστότητα που επικρατεί στη χώρα φέρουν η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει να βάλουμε όλοι μυαλό» επεσήμανε ο κ. Νικητιάδης.
Ερωτηθείς αν θα συμμετάσχει στο συνέδριο της κίνησης των 75 στην Κρήτη, ο κ. Νικητιάδης είπε κατηγορηματικά όχι, διότι διαφοροποιείται σε αρκετά ζητήματα από την πολιτική της κίνησης αυτής.
Σχετικά με ενδεχόμενη πολιτική επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε πως αν στηριχθεί στις ιδέες και στις προτάσεις που είχε, όταν έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τότε θα είναι μια θετική κίνηση η επιστροφή του.
Τέλος, ο κ. Νικητιάδης δήλωσε αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι ένας χώρος που εκφράζει, όπως είπε, τη σοσιαλδημοκρατία, η οποία αποδείχθηκε πως ήταν το καλύτερο μοντέλο διακυβέρνησης. «Θα παραμείνω στο ΠΑΣΟΚ και θα αγωνίζομαι για να επαναπροσανατολίσει τη θέση του και να χαράξει ίδια γραμμή με την ιδεολογία και την πολιτική που οδήγησαν εκατομμύρια Ελλήνων να εμπιστευτούν αυτό το κόμμα» κατέληξε ο κ. Νικητιάδης.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.