1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Iδρυτική συνέλευση της οργάνωσης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Ρόδο

Δελτίο τύπου ιδρυτικής συνέλευσης της οργάνωσης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Ρόδο - Σήμερα 24/7/2020 νέοι και νέες που ζούμε στην πόλη της Ρόδου, συναντηθήκαμε και ενώσαμε τη φωνή μας, ιδρύοντας την…

Σύνταξη Verena25 Ιουλίου 2020 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Δελτίο τύπου ιδρυτικής συνέλευσης της οργάνωσης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Ρόδο

- Σήμερα 24/7/2020 νέοι και νέες που ζούμε στην πόλη της Ρόδου, συναντηθήκαμε και ενώσαμε τη φωνή μας, ιδρύοντας την Οργάνωση Μελών Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου, επιδιώκοντας να δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα που βιώνουμε.

Σε μια περίοδο όξυνσης των ακραίων συντηρητικών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι αναγκαίο να οργανώσουμε τον αγώνα των νέων για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Οφείλουμε να παλέψουμε συντεταγμένα, με σχέδιο και όραμα διαμόρφωσης μιας πραγματικότητας που δεν θα βασίζεται στο φόβο και την ανασφάλεια. Μιας πραγματικότητας που δεν θα χωρά τον σκοταδισμό, την μισαλλοδοξία, την ξενοφοβία και την ακροδεξιά.

Να μην επιτρέψουμε την διάλυση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, να πρωτοστατήσουμε στην ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος και των δομών του. Να εμποδίσουμε τη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και κεκτημένων, να προασπίσουμε την αξιοπρεπή εργασία και αμοιβή. Να σταματήσουμε τον ακροδεξιό κατήφορο και τον σκοταδισμό και την συντήρηση που θέλει να επιβάλει η ΝΔ, με τη στήριξη των οικονομικών ελίτ και του μιντιακού συστήματος. Να είμαστε δίπλα στους κατατρεγμένους από τους πολέμους και την φτώχεια, δείχνοντας ότι η Ελλάδα και η γενιά μας έχουν κεντρική αξία τους την αλληλεγγύη και την φιλοξενία. Να σταματήσουμε όσους/ες βάζουν τα κέρδη τους και την ψευδεπίγραφη ανάπτυξή τους πάνω από την προστασία του περιβάλλοντος, υπονομεύοντας τον μέλλον όλων μας.

Είναι χρέος της δικής μας γενιάς να παλέψουμε, για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής μας, να διευρύνουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας, να ονειρευτούμε και να αγωνιστούμε με τους ανθρώπους της γενιάς μας, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας στο μπόι των ονείρων και των αναγκών μας, που θα έχει ως στόχο την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλούμε κάθε νέο και νέα που ζεί στην πόλη της Ρόδου, τους/τις μαθητές/τριες, τους/τις φοιτητές/τριες, τους/τις εργαζόμενους/ες, τους/τις ανέργους/ες να έρθουν κοντά μας και να πυκνώσουν τις γραμμές της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.