1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Η υποψήφια του ΚΚΕ Θεανώ Κουντούρη με τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο

Δελτίο τύπου Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ρόδου πραγματοποίησε σήμερα η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα, Θεανώ Κουντούρη, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου. Η πολιτική της…

Σύνταξη Verena27 Απριλίου 2023 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Δελτίο τύπου

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ρόδου πραγματοποίησε σήμερα η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα, Θεανώ Κουντούρη, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου.

Η πολιτική της διάλυσης της δημόσιας υγείας, διαπιστώνεται σε κάθε μονάδα και τμήμα του Νοσοκομείου. Από την έλλειψη προσωπικού, μέχρι την εγκατάλειψη του κτηρίου.

Στις συζητήσεις που έγιναν με τους εργαζόμενους έγινε φανερό ότι, το προσωπικό στο Νοσοκομείο έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όριά του, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα. Η τραγική υποστελέχωση έχει σαν αποτέλεσμα την πλήρη εξουθένωση των εργαζομένων, που δίνουν καθημερινά τη δύσκολη, αλλά άνιση μάχη, να κρατηθεί όρθιο το Νοσοκομείο. Προσφέρουν, όσο είναι «το ανθρωπίνως δυνατόν»  στους ασθενείς, ενώ επιβαρύνεται και η δική τους υγεία, από τα εκατοντάδες χρωστούμενα ρεπό και μέρες ανάπαυσης. Παράδειγμα στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού οφείλονται κοντά στα  200 ρεπό σε εργαζόμενη, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και σ’ άλλα τμήματα.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Η στασιμότητα των μισθών από το 2010 σε συνδυασμό με την ακρίβεια που καλπάζει, δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στη ζωή των εργαζομένων.

Η υποψήφια βουλευτής Θεανώ Κουντούρη, αναφέρθηκε στους αγώνες όλου του προηγούμενου διαστήματος με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές, τις συνεχείς παρεμβάσεις που κάνει το ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή για την ανάδειξη όλων αυτών των προβλημάτων πιέζοντας να δοθούν λύσεις σ’ αυτά τα κρίσιμα ζητήματα. Αν υπάρχει ελπίδα να βελτιωθεί η ζωή των εργαζομένων είναι να νοιώσει αφόρητη την πίεση του λαού με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, η επόμενη κυβέρνηση, που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, όποιο χρώμα και να έχει. Γιατί έχει ήδη δοκιμάσει τα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, μόνα τους ή σε συνεργασία με κάποια από τα επονομαζόμενα μικρά κόμματα- δεκανίκια.Έχει δει τη συμφωνία και την ταύτιση των επιλογών τους και σαν κυβέρνηση και σαν αντιπολίτευση. Τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τις ΣΔΙΤ στα νοσοκομεία που ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ με το νοσοκομείο Σαντορίνης, τα απογευματινά ιατρεία, την υποχρηματοδότηση, την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των νοσοκομείων.

Ενα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας για όλους χωρίς προαπαιτούμενα, πλήρη στελέχωση όλων των δομών υγείας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες είναι αυτό για το οποίο παλεύει και υπερασπίζεται το ΚΚΕ και κάλεσε τους εργαζόμενους να το ενισχύσουν και στη κάλπη.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.