1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"
Πολιτικη

Η Μαρία Αγγέλου με τον Πάνο Καμμένο στα Βόρεια Δωδεκάνησα

Δελτίο τύπου 30-9-2013 Τον Πρόεδρο του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνόδευσε στην περιοδεία του σε Λέρο, Λειψούς, Αγαθονήσι και Αρκιούς η πολιτευτής του κινήματος στα Δωδεκάνησα Μαρία Αγγέλου.…

Σύνταξη Verena30 Σεπτεμβρίου 2013 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

Δελτίο τύπου
30-9-2013
Τον Πρόεδρο του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνόδευσε στην περιοδεία του σε Λέρο, Λειψούς, Αγαθονήσι και Αρκιούς η πολιτευτής του κινήματος στα Δωδεκάνησα  Μαρία Αγγέλου.
«Οι ακρίτες μας είναιήρωες.Ταξιδέψαμε στα μικρά νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου και αυτό που αντικρίσαμε ήταν τους λιγοστούς κατοίκους φύλακεςτων συνόρων της πατρίδας μας που το κράτος μας αντι να τους φροντίζει τους βάζει και τρικλοποδιέςδυσκολεύοντας κι άλλο τη ζωή τους.
Απομονωμένα τα περισσότερα νησιά αφού τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι λιγοστά, παρακαλούν οι κάτοικοι να είναι υγιής μια και δεν υπάρχουν ούτε ιατροί αλλά ούτε και φαρμακοποιοί! Επιπλέον δε στο Αγαθονήσι δεν έχειξεκινήσειούτε καν η σχολικήχρονιά για τους μαθητές του γυμνασίου και του Λυκείου μια και το υπουργείοΠαιδείαςέχειστείλειμόνογυμναστή και καθηγητή πληροφορικής. Με λυγμούςπεριγράφουν την κατάσταση οι γονείς ζητώντας τη βοήθειά μας προκειμένου να μην αναγκαστούν να ξεριζωθούν από τον τόποτους και μην έχοντας άλλα εισοδήματα πέρα της αλιείας.
Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για το θέμα. Ο πρόεδρος ο Πάνος ο Καμμένοςέχειήδη εδώ και μέρες επικοινωνήσει με τον υπουργόΠαιδείας κι εγώ από την πλευρά μου έχωήδηζητήσειενημέρωση και στήριξηεπί του θέματος από τον κ. Παπαδομαρκάκη στη ΔευτεροβάθμιαΔιεύθυνση Ρόδου. Ελπίζω να ανταποκριθεί σε ένα τόσοζωτικήςσημασίαςθέμα και να συμβάλλει όπως μπορεί και αυτός από την πλευρά του στην επίλυση του ζητηματος.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τουςτοπικούς άρχοντες, τους κατοίκους των νησιώνκαι τα μέλη του κινήματος για την φιλοξενία και την συνεργασίατους καθώς και τα νεοεκλεγένταμέλη της συντονιστικήςεπιτροπήςΡόδου των ΑΝΕΛΛ που μας συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι και να τους ευχηθώκαλήεπιτυχία στα νέα τους καθήκοντα»
Αυτά δήλωσεμετά την επιστροφή της στη Ρόδο η κυρία Αγγέλου με την ευχή να μπορέσει σύντομα να ξαναβρεθεί σ’ αυτους τους άγιους τόπους της πατρίδας μας.

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.