1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Η επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Παύλου Μαρινάκη στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Την Τρίτη 21 Μαρτίου επισκέφθηκε τη Ρόδο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή Γραφείου…

Σύνταξη Verena22 Μαρτίου 2023 · Ανάγνωση 3′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Την Τρίτη 21 Μαρτίου  επισκέφθηκε τη Ρόδο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού  και Διευθυντή Γραφείου Προέδρου  Στέλιο Κονταδάκη, τους Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου Μάνο Κόνσολα και Βασίλη Υψηλάντη, τον Οργανωτικό Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Μένιο Κορομηλά, τον Γενικό Γραμματέα Αιτούντων Άσυλο και Εκλογικό Περιφερειάρχη ΝΔ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Μάνο Λογοθέτη, τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ  και Υπεύθυνο Εκλογικού Αγώνα Νοτίου Αιγαίου Χρήστο Ροϊλό,  την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Έφη Χαραλαμποπούλου τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ρόδου Αντώνη Αρφαρά, την Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου Βιβή Παπαδοπούλου, τα μέλη της Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας Μηνά Νικολάου και Κωνσταντίνα Κόλλια,την υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ελευθερία Φτακλάκη, τον Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρο του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνη Γιαννικουρή,τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Κώστα Ζωγραφίδη, καθώς  και μέλη της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας  και της ΔΗΜΤΟ Ρόδου. 
Η επίσκεψη ξεκίνησε από την Ιαλυσό, όπου ο Γραμματέας και τα στελέχη επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Ρόδου και συνομίλησαν με πολίτες και στελέχη.
Έπειτα, βρέθηκαν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπου συνομίλησαν με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και στελέχη της Περιφερειακής Αρχής για τα ζητήματα ανάπτυξης στην Περιφέρεια, η οποία σύμφωνα με τη Eurostat παρουσίασε τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην ΕΕ, καθώς και για την τουριστική ανάπτυξη στο νομό.
Στη συνέχεια, ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ και τα στελέχη του κόμματος επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο και κατόπιν βρέθηκαν στο Δημαρχείο της Ρόδου, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη και μέλη της Δημοτικής Αρχής συνομιλώντας για μεγάλα έργα υποδομής που προωθούνται στον Δήμο της Ρόδου και τις τουριστικές υποδομές του νησιού.
Κατόπιν, τα στελέχη του κόμματος περιηγήθηκαν στην πόλη της Ρόδου, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την Διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ  Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας,  όπου το παρών έδωσαν δεκάδες στελέχη από όλο τον νομό.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Στις τοποθετήσεις τους όλοι εξέφρασαν τη μεγάλη λύπη τους για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αλλά έγινε και αναφορά στο πλούσιο κυβερνητικό έργο,στην ανάγκη επικοινωνίας του με τους πολίτες, στο ποσοστό ανάπτυξης της Δωδεκανήσου , το οποίο επιτυγχάνεται και λόγω της αγαστής συνεργασίας που έχει η Κυβέρνηση και με τους δύο βαθμούς τοπικής αυτοδιοίκησης,  στην πορεία προς τις εκλογές, στον τρόπο με τον οποίο πρέπει οι Οργανώσεις να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια,λειτουργώντας με ενότητα και με γνώμονα μία νέα νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας Έφη Χαραλαμποπούλου, η οποία διηύθυνε τη συζήτηση, ο Πρόεδρος  της ΔΗΜΤΟ Ρόδου Αντώνης Αρφαράς, η Πρόεδρος  της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου Βιβή Παπαδοπούλου, οι Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης,ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Μένιος Κορομηλάς και το μέλος της Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Νικολάου.

Ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης απέσπασαν θερμά χειροκροτήματα με  τις ομιλίες τους, μίλησαν με όλα σχεδόν τα στελέχη και γενικά όλη η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε  ένα κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας.

Ρόδος 22 Μαρτίου 2023

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας

(ΔΕΕΠ) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας

η Πρόεδρος

Ευτυχία Γ. Χαραλαμποπούλου

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.