1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Γιάννης Παππάς: «Ενίσχυση των τοπικών συγκοινωνιών στην Κάλυμνο – Παράδοση λεωφορείων από την Ο.ΣΥ Α.Ε.»

Γιάννης Παππάς: «Ενίσχυση των τοπικών συγκοινωνιών στην Κάλυμνο – Παράδοση λεωφορείων από την Ο.ΣΥ Α.Ε.» Στην Κάλυμνο βρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, μαζί με τον…

Σύνταξη Verena9 Φεβρουαρίου 2025 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Γιάννης Παππάς: «Ενίσχυση των τοπικών συγκοινωνιών στην Κάλυμνο – Παράδοση λεωφορείων από την Ο.ΣΥ Α.Ε.»

Στην Κάλυμνο βρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, μαζί με τον Υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου, όπου ανακοινώθηκε η παραχώρηση λεωφορείων από την Ο.ΣΥ Α.Ε. στον Δήμο Καλυμνίων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των τοπικών συγκοινωνιών, διασφαλίζοντας καλύτερες και ασφαλέστερες μετακινήσεις για τους πολίτες του νησιού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τοπικούς φορείς, όπου συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα αρμοδιότητας και προτάθηκαν λύσεις και παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο κ. Παππάς τόνισε πως η συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλυμνίων, Γιάννη  Μαστροκούκο, καθώς και με όλους τους θεσμικούς φορείς του νησιού, συνεχίζεται με συνέπεια και αφοσίωση, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο της Καλύμνου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Παππάς πραγματοποίησε με τον Υφυπουργό Μεταφορών συνάντηση με στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλύμνου, όπου συζητήθηκαν οργανωτικά και πολιτικά ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Γιάννης Παππάς

Βουλευτής ΔωδεκανήσουΝΔ

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.