1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στην Κω και στα Επιτηρητικά Φυλάκια στο Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και την Καλόλιμνο

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στην Κω και στα Επιτηρητικά Φυλάκια στο Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και την Καλόλιμνο 2 Μαΐου, 2024 Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε χθες, Μεγάλη…

Σύνταξη Verena2 Μαΐου 2024 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση
Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στην Κω και στα Επιτηρητικά Φυλάκια στο Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και την Καλόλιμνο

2 Μαΐου, 2024

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε χθες, Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, επίσκεψη στην Κω και σε Επιτηρητικά Φυλάκια των περιοχών ευθύνης των 79 ΑΔΤΕ και 80 ΑΔΤΕ.

Ειδικότερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, παρουσία και του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου και Καλολίμνου του Στρατού Ξηράς, όπου αντάλλαξε ευχές, ενόψει της εορτής του Πάσχα, με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες. Παρών στην επίσκεψη στα Επιτηρητικά Φυλάκια Φαρμακονησίου και Καλολίμνου ήταν ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Παύλος Ανδρικόπουλος, ενώ κατά την επίσκεψη στο Αγαθονήσι, ο κ. Δένδιας συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Κόττορο.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα Επιτηρητικά Φυλάκια, ο κ. Δένδιας δήλωσε από την Καλόλιμνο:

«Είμαστε εδώ στην Καλόλιμνο, σε ένα από τα πιο ανατολικά μικρά νησιά της Ελλάδας, μετά την επίσκεψη στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι. Στο πλαίσιο μιας περιοδείας που κάνω με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό του Στρατού και τον Επικεφαλής της ΑΣΔΕΝ στα ακραία ανατολικά σημεία της Πατρίδας μας. Στα μικρά νησιά τα οποία φυλάττει ο Ελληνικός Στρατός, και οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήρθαμε για να τους ευχηθούμε σ’ αυτά τα ακραία Φυλάκια, Καλή Ανάσταση, να τους διαβεβαιώσουμε ότι η Πατρίδα στέκεται δίπλα στις ακριτικές περιοχές και να υπογραμμίσουμε το μήνυμα ότι η ελληνική παρουσία στο Ανατολικό Αιγαίο έχει παρελθόν, έχει παρόν και έχει, βέβαια, μέλλον, ένα λαμπρό μέλλον».

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε στον λιμένα της Κω την Κανονιοφόρο «Νικηφόρος» και το Παράκτιο Περιπολικό «Αντωνίου». Ο κ. Δένδιας συνομίλησε με τους Κυβερνήτες και με μέλη των πληρωμάτων και αντάλλαξε ευχές ενόψει του Πάσχα.

Τέλος, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και με τον Δήμαρχο της Κω, Νικηταρά Θεοδόση.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.