1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Επίσκεψη του Δημήτρη Κρεμαστινού σε Κάρπαθο και Κάσο

Την Κάρπαθο και την Κάσο επισκέφθηκε ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στα νησιά της Δωδεκανήσου. Κατά την παραμονή του…

Σύνταξη Verena5 Σεπτεμβρίου 2015 · Ανάγνωση 3′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση
Την Κάρπαθο και την Κάσο επισκέφθηκε ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στα νησιά της Δωδεκανήσου.
Κατά την παραμονή του στην Κάρπαθο πραγματοποίησε σειρά συγκεντρώσεων και συναντήσεων στην Ολυμπο, το Μεσοχώρι και τα Σπόα ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο και εκπροσώπους τοπικών φορέων για το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών. Τον κ. Κρεμαστινό στην περιοδεία του στην Κάρπαθο συνόδευσε ο συνυποψήφιός του βουλευτής Γιάννης Χαροκόπος ενώ παρόντες στην ομιλία του στο δημαρχείο Καρπάθου ήταν ο δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Λάμπρος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Τούμας, ο πρώην δήμαρχος Μιχάλης Χανιώτης καθώς και ο πρώην έπαρχος Καρπάθου-Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος.
Η ενθουσιώδης συμμετοχή των κατοίκων της Καρπάθου στις συγκεντρώσεις, είναι ενδεικτική του θετικού κλίματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ το οποίο - όπως αποδείχθηκε - ήταν το μοναδικό κόμμα που είπε από την αρχή την αλήθεια στους πολίτες, για την σοβαρότητα της κατάστασης της χώρας και τα πραγματικά αίτια.
Όπως είπε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, είναι απαραίτητο το ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί τρίτο κόμμα στις επικείμενες εκλογές για να διασφαλιστεί η σταθερότητα. Όπως εξήγησε, αν το ΠΑΣΟΚ ήταν το τρίτο κόμμα στις προηγούμενες εκλογές δεν θα είχε επιτρέψει να πέσει η κυβέρνηση και να μπει η χώρα ξανά σε νέες περιπέτειες. Παράλληλα θα είχε αποτραπεί η αποτυχημένη πορεία των διαπραγματεύσεων και θα είχε αποφευχθεί το κλείσιμο των τραπεζών που έπληξε σοβαρότατα την οικονομία της χώρας. Όλα αυτά συνέβησαν, όπως τόνισε ο Δ. Κρεμαστινός, επειδή το τρίτο κόμμα δεν είχε ούτε τη δυνατότητα ούτε την εμπειρία να αναλάβει τις ευθύνες του ενώ και ιδεολογικά δεν είχε κανένα κοινό σημείο με το ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το σχίσιμο του Μνημονίου και την κατάργηση των μνημονιακών νόμων, όπως υποστήριζαν. Μάλιστα, υπενθύμισε πως το ΠΑΣΟΚ ως τρίτο κόμμα, είχε προχωρήσει σε σειρά παρεμβάσεων στα νομοσχέδια της ΝΔ με αποτέλεσμα να επιτύχει σε αρκετές περιπτώσεις, την άμβλυνση πολλών σκληρών μέτρων της δεξιάς πολιτικής.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι κατά βάση κεντρώο κόμμα και γι΄αυτό μπορεί ως τρίτος πόλος να έχει μια επιτυχημένη συνύπαρξη με άλλα κόμματα. Τα άλλα κόμματα δεν μπορούν να επιτύχουν ισορροπίες κι αυτό διεφάνη από τη συνεργασία ενός λεγόμενου ακραίου αριστερού κόμματος με ένα ακραίο δεξιό. Τα τραγικά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας, τα βιώνουμε σήμερα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κρεμαστινός.
 
 
Το ίδιο ενθουσιώδες κλίμα συνάντησε και κατά την επίσκεψή του στην Κάσο το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, παρουσία της αντιδημάρχου Μ. Μαλανδρή και του πρώην δημάρχου Δημήτρη Ερωτόκριτου. Κατά την ομιλία του στην Κάσο ο κ. Κρεμαστινός απηύθυνε κάλεσμα στους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προτίμησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, να επιστρέψουν για να ξεκινήσει και πάλι η ανοικοδόμηση ενός κοινωνικού κράτους. «Ο μόνος που μπορεί να ανοικοδομήσει ένα κοινωνικό κράτος είναι εκείνος που το έχτισε. Καλώ τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψουν, διότι απεδείχθη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά ήταν μόνο υποσχέσεις και καθόλου πράξεις» ανέφερε ο κ. Κρεμαστινός ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν έχουν καμία θέση πίσω στο κόμμα τα στελέχη εκείνα που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ με μοναδικό σκοπό να μην χάσουν την καρέκλα του βουλευτή αλλά και όσοι κατείχαν έμμισθες διοικητικές θέσεις και μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν να έχουν τα ίδια προνόμια. Όπως τόνισε αυτά τα στελέχη δεν έχουν καμία θέση όχι μόνο πίσω στο ΠΑΣΟΚ αλλά στην πολιτική ζωή της χώρας, διότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους εξασφάλιση και είναι έτοιμα να εγκαταλείψουν και το ΣΥΡΙΖΑ μόλις δουν ότι κάπου αλλού υπάρχει φως. Ειδικά για τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστων ο Δ. Κρεμαστινός ειπε ότι είναι κομμάτι του ΠΑΣΟΚ και είναι αυτονόητο πως η θέση τους είναι μέσα στο Κόμμα.
Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.