1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη στο Βόλο

Μίκα Ιατρίδη: «Το λιμάνι του Βόλου μπορεί να ανακτήσει την αίγλη του και να προσφέρει περισσότερα στην τοπική οικονομία» - Επίσκεψη στο Βόλο πραγματοποίησε το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, η Τομεάρχης…

Σύνταξη Verena16 Φεβρουαρίου 2014 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Μίκα Ιατρίδη: «Το λιμάνι του Βόλου μπορεί να ανακτήσει την αίγλη του και να προσφέρει περισσότερα στην τοπική οικονομία»
-
Επίσκεψη στο Βόλο πραγματοποίησε το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, η Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς του τομέα ευθύνης της. Στην επίσκεψη της η Μίκα Ιατρίδη συνοδευόταν από την βουλευτή Μαγνησίας και Τομεάρχη Δημόσιας Διοίκησης του Κινήματος, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κ. Ιωάννη Πρίγκο, με το Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ., κ. Εμμανούλ Κανάλη, παρουσία της Υποδιοικήτριας της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΛΣ, κας Ολυμπίας Φιλιππάκη και του προέδρου της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνου Κυράνη, ενώ οι συναντήσεις της ολοκληρώθηκαν με τον Πρόεδρο των Λιμενεργατών, κ. Αντώνη Κρητικό.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς και να εκθέσει με τη σειρά της τις θέσεις και τις παρεμβάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης του νομού Μαγνησίας η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Το λιμάνι του Βόλου έχει τις δυνατότητες να ανακτήσει την αίγλη του και να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην τοπική οικονομία. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, η λειτουργία του οποίου όλο το χρόνο θα ενισχύσει σημαντικά την ευρύτερη περιοχή. Σε σχέση με την ακτοπλοϊκή σύνδεση, είναι δεδομένο ότι η νησιωτική Ελλάδα έχει τεθεί στο περιθώριο. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο έντονο με την κατάργηση βασικών υποδομών στα νησιά. Το ζείτε και εδώ με τους κάτοικους των βορείων Σποράδων που αναγκάζονται να μετακινούνται για βασικές υπηρεσίες. Την ίδια στιγμή, τα δρομολόγια έχουν μειωθεί σε βαθμό που να μην τους εξυπηρετούν, ενώ και τα εισιτήρια είναι πολύ ακριβά. Εμείς έχουμε καταθέσει προτάσεις για τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων, αλλά η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να μειώσει ουσιαστικά το κόστος μετακίνησης, ενώ για τις όποιες μειώσεις στους φόρους των εισιτηρίων ανακοινώνει ότι πρέπει να ζητήσει πρώτα την άδεια της τρόικας».

Η επίσκεψη της βουλευτού Δωδεκανήσου ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση της με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.