1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

ΕΠΑΜ Ρόδου:Μια τρομοκρατική ενέργεια κατά παραγγελία...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Μια τρομοκρατική ενέργεια κατά παραγγελία -Τελικά, η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου δεν ωχριά προ ουδενός. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και η πιο επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση στην…

Σύνταξη Verena10 Απριλίου 2014 · Ανάγνωση 3′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Μια τρομοκρατική ενέργεια κατά παραγγελία
-Τελικά, η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου δεν ωχριά προ ουδενός. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και η πιο επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση στην ιστορία της Ελλάδας, η οποία έχει γραπωθεί στην εξουσία και δεν θέλει με τίποτε να την εγκαταλείψει. Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει κανένα, μα κανένα λαϊκό και εκλογικό έρεισμα. Πρόκειται για μια συμμορία υποδίκων στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφία του ελληνικού λαού, οι οποίοι έχουν σφετεριστεί κατάφωρα την εξουσία και έχουν διαπράξει εσχάτη προδοσία ξεπουλώντας την χώρα στους δανειστές της.

 

Ξέρουν λοιπόν τι τους περιμένει μόλις η νομιμότητα αποκατασταθεί στην χώρα από τον λαό με την ανατροπή του καθεστώτος δεσμεύσεων που έχουν επιβληθεί πραξικοπηματικά και παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου, εσωτερικού και διεθνούς. Ξέρουν ότι βουλιάζουν αύτανδροι και προβαίνουν σε πράξεις απελπισίας. Τέτοια είναι η περίφημη «έξοδος στις αγορές», αλλά και η πυροδότηση ενός αυτοκινήτου γεμάτου με εκρηκτικά έξω από κτήριο της Τραπέζης της Ελλάδος.

 

Υπάρχει έστω κι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που να πιστεύει ότι και οι δυο αυτές πράξεις δεν έχουν τους ίδιους εντολείς; Υπάρχει έστω κι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που να πιστεύει ότι η έκρηξη του αυτοκινήτου ήταν μια αιφνιδιαστική τρομοκρατική ενέργεια χωρίς καμιά σχέση με το παρακράτος και την κυβέρνηση; Υπάρχει έστω κι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που να πιστεύει ότι το σκηνικό αυτό δεν είναι κατά παραγγελία της ίδιας της κυβέρνησης προκειμένου να αναβιώσει την θεωρία των «δυο άκρων»;

 

Η κυβέρνηση των χειρότερων τρομοκρατών και δοσίλογων της νεότερης πολιτικής ιστορίας της χώρας, γνωρίζει πολύ καλά ότι η τρομοκρατία που ασκούσε έτσι ξετσίπωτα εναντίον του ελληνικού λαού, δεν περνά πια. Δεν τρομάζει πια ο Έλληνας με τις τρομοκρατικές υστερίες που οι δωσίλογοι συνόδευαν την έξοδο από το ευρώ. Δεν τρομοκρατείται πια ο Έλληνας από την μαύρη προπαγάνδα. Έχει τρομοκρατηθεί πολύ περισσότερο από ότι βιώνει μέσα στο ευρώ και υπό το καθεστώς των δανειστών. Κι έτσι η κυβέρνηση των σφετεριστών και δοσίλογων βάζει μπρος τα μεγάλα μέσα: τις τρομοκρατικές ενέργειες του παρακράτους. Του δικού της σκοτεινού παρακράτους.

 

Μόνο που κάνουν τραγικό λάθος, αν νομίζουν ότι θα σωθούν σπρώχνοντας την χώρα στο χάος, ώστε να εμφανιστούν ως «εγγυητές της ομαλότητας». Απλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να πείθουν ακόμη και τους λιγοστούς ψηφοφόρους που τους έχουν απομείνει ότι είναι άκρως επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν το ταχύτερο. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυναμώνουν την οργή του λαού εναντίον τους και να κάνουν ακόμη πιο σκληρούς τους όρους της ιστορικής ανταπόδοσης.

 

Να τελειώνουμε λοιπόν το ταχύτερο δυνατό με όλους αυτούς τους γνωστούς και σεσημασμένους τρομοκράτες της κυβέρνησης. Μια για πάντα. Να μην επιτρέψουμε να σπρώξουν την χώρα στο χάος του παρακράτους, του δικού τους παρακράτους, όπως φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν. Η σκιά της Νέμεσις έχει ήδη πέσει βαριά πάνω τους. Εξ ου κι ο πανικός τους.

 

-------- ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ(Ε.ΠΑ.Μ)–ΡΟΔΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ -------
 

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.