1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Δημήτρης Γάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου: Ανεπιφύλακτα στο πλευρό ομπρελάδων και ταξιτζήδων

Δημήτρης Γάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου: Ανεπιφύλακτα στο πλευρό ομπρελάδων και ταξιτζήδων Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου βρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου…

Σύνταξη Verena28 Απριλίου 2023 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση
Δημήτρης Γάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου: Ανεπιφύλακτα στο πλευρό ομπρελάδων και ταξιτζήδων 
 
Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου βρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Δημήτρης Γάκης. Εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του σε ένα χώρο που τον είχε υπηρετήσει και ο ίδιος πριν από χρόνια.
Ο υποψήφιος βουλευτής εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ όπως και τη δική του στα δίκαια αιτήματα των ομπρελάδων και των ταξιτζήδων εκπρόσωποι των οποίων βρισκόταν στην αίθουσα της συνεδρίασης.
«Οι κοινωνικές ομάδες ταξιτζήδων και ομπρελάδων είναι θεμελιωτές τους τουρισμού μας και η προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο είναι μεγάλη. Είναι η πρώτη και η τελευταία εικόνα που έχει ο τουρίστας από την διαμονή του στη Ρόδο» ανέφερε.
Στο θέμα της Uber, επειδή όπως είπε έχουν ακουστεί πολλά πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι την Uber στη χώρα μας δεν την έφερε η δική μας κυβέρνηση. « Εμείς ως κυβέρνηση ψηφίσαμε. ένα νόμο που έβαζε τέλος στο καθεστώς αδιαφάνειας και φοροδιαφυγής.  Έθεσε δηλαδή ο νόμος τις διαδικασίες  που απέτρεπαν τον αθέμιτο ανταγωνισμό που σήμερα καταργείται αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στην εταιρία. Δημιουργήσαμε το εθνικό μητρώο αυτοκινήτων οδηγών που έβαζε φρένο στην αυθαιρεσία.» σημείωσε.
Εκφράζω  με κάθε δύναμη, κατέληξε ο κ.Γάκης , τη στήριξη μου τόσο στους ταξιτζήδες όσο και στους ομπρελάδες όχι γιατί είναι προεκλογική περίοδος αλλά γιατί εργάζονται μέρα-νύχτα, υπερασπίζονται τις οικογένειες τους και την κοινωνία».
Ρόδος 28-4-2023
Γραφείο τύπου
Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.