1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Δημήτρης Γάκης: «Οι Λειψοί στο επίκεντρο της νησιωτικής μας πολιτικής: Του «μέτρου» και της αειφόρου ανάπτυξης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης: «Οι Λειψοί στο επίκεντρο της νησιωτικής μας πολιτικής: Του «μέτρου» και της αειφόρου ανάπτυξης» Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου,…

Σύνταξη Verena29 Ιουνίου 2019 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης: «Οι Λειψοί στο επίκεντρο της νησιωτικής μας πολιτικής: Του «μέτρου» και της αειφόρου ανάπτυξης»

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, συνεχίζοντας την περιοδεία του στα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος, επισκέφθηκε τους Λειψούς.

«Αν θελήσουμε να αναφέρουμε κάποιο από τα μικρά νησιά της Ελλάδας που συγκεντρώνει όλα μαζί τα χαρακτηριστικά της «Νησιωτικότητας», με τα προβλήματα, αλλά και με τις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχει λόγω των χωρικών ιδιαιτεροτήτων του, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο παράδειγμα απ’ τους Λειψούς», τόνισε στη συνομιλία του με κατοίκους και φορείς των Λειψών ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης.

Ο Δημήτρης Γάκης, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση για διάλογο με τους κατοίκους του ακριτικού νησιού και συνομίλησε μαζί τους ανοικτά, ανθρώπινα, όπως ακριβώς ταιριάζει στον χαρακτήρα του νησιού, που καινοτομεί σε ιδέες «μικρονησιωτικής» ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς. «Τα προβλήματα και οι σκέψεις που αναδείχθηκαν σε αυτές τις συζητήσεις, αποτελούν την παρακαταθήκη για την αναπτυξιακή δυναμική ενός τόπου, που στηρίζεται στη συνεργασία των πολιτών του και η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει (με μέτρα όπως το Μ.Ι. και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε νησιά με πληθυσμό κάτω από 1000 κατ.), γιατί πιστεύει σε αυτήν ακριβώς την προοπτική της ήπιας τουριστικής και συνεργατικής οικονομίας», σημείωσε ο Δημήτρης Γάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Λειψών Φώτιο Μάγγο και συζήτησαν το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη 4ετία και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν την τουριστική-πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού και τη στήριξη που πρέπει να δίνεται στους μικρούς νησιωτικούς ΟΤΑ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.