1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Μπλόκαραν την Ηλεκτρονική Διεύθυνση του υπ. Βουλευτή Βασίλη Α. Υψηλάντη, αλλά όχι και την απήχηση του στην Δωδεκανησιακή κοινωνία

Χτύπημα δέχθηκε σήμερα το email του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη και συγκεκριμένα η διεύθυνσή του ypsilantis.press@gmail.com. Για το γεγονός ενημερώθηκε ο Διευθυντής της Διευθυνσης…

Σύνταξη Verena19 Ιανουαρίου 2015 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Χτύπημα δέχθηκε σήμερα το email του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη και συγκεκριμένα η διεύθυνσή του ypsilantis.press@gmail.com. Για το γεγονός ενημερώθηκε ο Διευθυντής της Διευθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλης Σφακιανάκης και καταγγέλθηκε στο αρμόδιο τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Ο Βασίλης Υψηλάντης ακολούθησε την νόμιμη οδό καταγγέλλοντας  το παραπάνω συμβάν αρμοδίως γιατί τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν λαμβάνουν χώρα στο ήθος του, καθώς και στον έντιμο αξιοπρεπή και σταθερό αγώνα του . Η νέα του διεύθυνση email είναι vnaypsilantis@gmail.com        όπου θα δέχεται πλέον τα ηλεκτρονικά του μηνύματα.
Ο Βασίλης Υψηλάντης συνεχίζει την περιοδεία του στη Ρόδο όπου με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα γίνεται δεκτός από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται.
Σήμερα επισκέφθηκε τις Καλυθιές, παρέστη στην κοπή της Βασιλόπιτας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου και συνέχισε με περιοδεία στην Φάνες, Καλαβάρδα, Σάλακο, Έμπωνα, Σιάννα, Μονόλιθο, Κρητηνία και Μανδρικό όπου συνομίλησε με τους κατοίκους παροτρύνοντας τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου να ψηφίσουν με σύνεση και υπευθυνότητα για την ομαλή πορεία της χώρας για το μέλλον των παιδιών μας. Τόνισε επίσης ότι λαός είναι πλέον ώριμος , είναι πλέον υποψιασμένος όσο ποτέ άλλοτε από ανέξοδες υποσχέσεις , και σε καμία περίπτωση  δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι θυσίες των τελευταίων ετών. Ο λαός τόνισε ο κ Υψηλάντης είναι χορτασμένος από υποσχέσεις και παροχολογίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Δήλωσε δε ότι η Νέα Δημοκρατία με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά  με όπλο την αλήθεια και το σοβαρό τεκμηριωμένο και μακρόπνοο πρόγραμμα το οποίο εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός θα κάνει πάλι την Ελλάδα να ανακτήσει την χαμένη αίγλη και αξιοπρέπεια η οποία της αρμόζει.
Η ανεύθυνη παροχολογία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πλέον τον Έλληνα, η ομοβροντία δε  αντικρουόμενων απόψεων από διάφορα στελέχη του, δείχνει καθαρά ένα κόμμα που δεν έχει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.