1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Πολιτικη

Άμεση κάλυψη των οικονομικών αναγκών της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στη Ρόδο και μεταφορά της από το χώρο του παλιού νοσοκομείου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ-31 Ιουλίου 2014-ΘΕΜΑ : ‘’Άμεση κάλυψη των οικονομικών αναγκών της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στη Ρόδο και μεταφορά της από το χώρο του παλιού νοσοκομείου’’ -Με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ…

Σύνταξη Verena31 Ιουλίου 2014 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ-31 Ιουλίου 2014-ΘΕΜΑ : ‘’Άμεση κάλυψη των οικονομικών αναγκών της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στη Ρόδο και μεταφορά της από το χώρο του παλιού νοσοκομείου’’
-Με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ.Μιχάλη Κατρίνη συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Μάνος Κόνσολας.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου έθεσε στον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ τα προβλήματα λειτουργίας της μονάδας του Οργανισμού στη Ρόδο, το ζήτημα της κάλυψης των οικονομικών αναγκών της, τα αναλώσιμα υλικά και τα προβλήματα των εργαζομένων. Παράλληλα έθεσε θέμα μετεγκατάστασης της, αφού ο χώρος στον οποίο στεγάζεται στο παλιό νοσοκομείο είναι ακατάλληλος.
Ο κ.Κατρίνης δεσμεύθηκε ότι θα καλυφθούν άμεσα οι οικονομικές ανάγκες της μονάδας και συμφώνησε να δρομολογηθεί άμεσα η μετεγκατάσταση της μονάδας του ΟΚΑΝΑ.
Συμφωνήθηκε μάλιστα να επισκεφθεί ο ίδιος ο κ.Κατρίνης, στο τέλος Αυγούστου τη Ρόδο και να αναφερθεί, αναλυτικά, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΟΚΑΝΑ.
Ο Μάνος Κόνσολας έθεσε επίσης και το ζήτημα δημιουργίας δομών θεραπείας και καταπολέμησης των ναρκωτικών σε Κάλυμνο και Κω, με τη στήριξη του ΟΚΑΝΑ.
Σε δήλωση του, μετά το τέλος της συνάντησης, ο Μάνος Κόνσολας επισήμανε:
« O νέος Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ έχει ανοιχτούς ορίζοντες σκέψης.
Αντιλήφθηκε την ανάγκη ανάπτυξης και υποστήριξης της μονάδας του ΟΚΑΝΑ σε ένα μεγάλο νησί, όπως η Ρόδος.
Δεσμεύτηκε να καλύψει στο επόμενο διάστημα τα αναλώσιμα υλικά που είναι αναγκαία για τη λειτουργία του Oργανισμού και εξετάζει την κάλυψη των προβλημάτων συνολικά. Για πρώτη φορά ο κ.Κατρίνης αναγνώρισε ότι είναι ανάγκη να μετεγκατασταθεί η μονάδα του ΟΚΑΝΑ από τον αστικό ιστό της πόλης.

Ο χώρος του παλιού νοσοκομείου στον οποίο στεγάζεται είναι πλήρως ακατάλληλος. Δεν παρέχει ασφάλεια και δεν είναι και λειτουργικός.
Η μονάδα του ΟΚΑΝΑ πρέπει να μετεγκατασταθεί και ο κ.Κατρίνης έχει τη βούληση να δρομολογήσει τις διαδικασίες. Για το σκοπό αυτό αλλά και για όλα τα ζητήματα που αφορούν την καταπολέμηση των ναρκωτικών, την απεξάρτηση και την επανένταξη των χρηστών, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ θα επισκεφθεί τη Ρόδο στο τέλος Αυγούστου».

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.