1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου με εκπροσώπους του Δήμου Γερμασόγειας Λεμεσού και Αστυνομικών Ενώσεων Κύπρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με εκπροσώπους των Δήμων Γερμασόγειας Λεμεσού και Αστυνομικών Ενώσεων Κύπρου. Τους εκπροσώπους των Δήμων Γερμασόγειας Λεμεσού και των…

Σύνταξη Verena2 Οκτωβρίου 2013 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με εκπροσώπους των Δήμων  Γερμασόγειας Λεμεσού και Αστυνομικών Ενώσεων Κύπρου.


Τους εκπροσώπους των  Δήμων Γερμασόγειας Λεμεσού και των αστυνομικών ενώσεων Κύπρου δέχθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Τα μέλη της αποστολής, τα οποία απαρτίζονταν από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου, την Αστυνομία των Βάσεων, και την Αθλητική Ομάδα Δήμου Γερμασόγειας συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, με τη συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου , της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου και της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου  τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την στήριξη του μικρού Άγγελου Γκιώνη.

Ο κ. Χατζηδιάκος ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους του δήμου και των σωμάτων ασφαλείας της Δωδεκανήσου και της Κύπρου για την εν λόγω πρωτοβουλία, η οποία, όπως τόνισε, αποτελεί περίτρανη απόδειξη των ισχυρών δεσμών και της αλληλεγγύης που επικρατεί μεταξύ των δυο λαών. «Σε μια δύσκολη ομολογουμένως εποχή, λόγω των οικονομικών συγκυριών, τέτοιου είδους δράσεις μας γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το μεγαλείο του Ελληνισμού και την δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ο Αντιπεριφερειάρχης πρότεινε το εν λόγω τουρνουά να καθιερωθεί ως ετήσιος δεσμός, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να αναπτύξουν κοινές δράσεις και σε άλλους τομείς.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.