1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Ρένα Παυλάκη: Δεν αποδέχομαι τη δοτή θέση, θα δώσω τη μάχη του σταυρού....

ΔΗΛΩΣΗ-Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την υποψηφιότητά μου ως χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη “Μπροστά το…

Σύνταξη Verena23 Φεβρουαρίου 2014 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΗΛΩΣΗ-Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την υποψηφιότητά μου ως χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, δηλώνω τα εξής:

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Χατζημάρκο για την εξαιρετικά τιμητική πρόταση στο πρόσωπό μου, να συμπορευτώ μαζί του από τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη. Την πρότασή του αυτή αποδέχθηκα, πιστεύοντας ακράδαντα στις ικανότητες του ιδίου του επικεφαλής της παράταξης, ως του ανθρώπου που έχει όλα τα προσόντα να οδηγήσει τον τόπο έξω από το τέλμα που τον έχει φέρει ένα κουρασμένο και φθαρμένο σύστημα τοπικής εξουσίας. Ένα σύστημα “ισοβίων αρχόντων” που έχει γίνει πλέον κατεστημένο, τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια. Η αναγκαιότητα αλλαγής σελίδας στον τόπο και ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού, ήταν κίνητρα ικανά, προκειμένου να δεχτώ αρχικά την πρότασή του, αποδοχή την οποίαν δεν έκρυψα, ούτε διέψευσα όταν ρωτήθηκα.

Άλλωστε, στην ζωή μου και στην μέχρι σήμερα πορεία μου, δεν φοβήθηκα ποτέ τις προκλήσεις, δεν δίστασα να δώσω μάχες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο,  με την δήλωσή μου σήμερα, κάνω γνωστό ότι δεν αποδέχομαι τελικώς την τιμητική θέση χωρικού αντιπεριφερειάρχη και επιλέγω να κατέλθω στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”. Είμαι έτοιμη να δώσω τη μάχη του “σταυρού” μαζί με τους συνυποψηφίους μου περιφερειακούς συμβούλους.

Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κρυφτώ εκ του ασφαλούς πίσω από καμία δοτή θέση εξουσίας, ούτε αναζητώ  στις περιφερειακές εκλογές το εφαλτήριο για μελλοντικές στοχεύσεις.

Δεν έχω καμία σχέση με το κατεστημένο, ούτε με χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους νοοτροπίες για να επιζητήσω την σιγουριά μιας «καρέκλας» ή ενός δοτού αξιώματος.


Θα δώσω τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, μαζί με ολόκληρη την παράταξή του, με εμπιστοσύνη στον ίδιο, στους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν και στην κρίση των συμπατριωτών μας,  με την βεβαιότητα, ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε αυτόν το τόπο, στο μέλλον που του αξίζει.


Ρένα Παυλάκη - Διακίδη

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.