1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Μ. Γλυνός: «Να αναλάβει τις ευθύνες της η περιφερειακή αρχή για την αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι της Σαντορίνης»

Μ. Γλυνός: «Να αναλάβει τις ευθύνες της η περιφερειακή αρχή για την αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι της Σαντορίνης» -Ένα νέο σοβαρόπεριστατικό έρχεται να προστεθεί στη Σαντορίνη, στην…

Σύνταξη Verena18 Απριλίου 2019 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Μ. Γλυνός: «Να αναλάβει τις ευθύνες της η περιφερειακή αρχή για την αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι της Σαντορίνης»

-Ένα νέο σοβαρόπεριστατικό έρχεται να προστεθεί στη Σαντορίνη, στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, μετά την καθίζηση του λιμανιού τις προηγούμενες ημέρες.O δρόμος που οδηγεί στο λιμάνι παρουσίασε έντονη ρηγμάτωση με τα τοιχία να έχουν μετατοπιστεί, με αποτέλεσμα να καταστεί επικίνδυνος και να μη μπορεί πλέον να σηκώσει το βάρος του μεγάλου φόρτου της κίνησης των οχημάτων από και προς το λιμάνι.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», καλεί την περιφερειακή αρχή να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της, καθ’ ότι ο δρόμος περιλαμβάνεται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, και ζητά να πράξει τα δέοντα το ταχύτερο δυνατό για την αποκατάσταση των ζημιών, ώστε η διέλευση να καταστεί ασφαλής.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Ο κ. Γλυνός κατά την παραμονή του για δεύτερη μέρα στη Σαντορίνη συνέχισε τις επαφές του με κατοίκους, επιχειρηματίες, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς, προκειμένου να έχει μία σαφή εικόνα για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησε επισκέψεις  σε καταστήματα και σε δημόσιες υπηρεσίες, όπως η ΔΕΥΑ, το Τελωνείο, η Εφορία, το Λιμεναρχείο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο κ.ά.

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας, κ. Νίκο Νομικό,ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του νησιού και συζήτησαν για  τις προτεινόμενες λύσεις.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Σύλλογο Ονηλατών Σαντορίνης και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο, κ. Γιάννη Ξαγοράρη, ο οποίος του παρουσίασε τα προβλήματα του κλάδου και τις δραστηριότητές του. Από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ζήτησε από τον κ. Ξαγοράρη να ενημερωθεί λεπτομερώς για τις συνθήκες σταυλισμού και διαχείρισης των όνων και των ημιόνων, καθώς επίσης και αν πληρούνται στο ακέραιο οι συνθήκες ευζωίας.

Ο κ. Γλυνός επισκέφθηκε τα κτήρια που στεγάζονται οι υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Επαρχείου Σαντορίνης και συνομίλησε με τα στελέχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας του μεγάλου όγκου εργασίας που καλούνται να διεκπεραιώσουν.

Τέλος, είχε συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Σαντορίνης, Μανώλη Ορφανό ο οποίος παρουσίασε στον κ. Γλυνό το πρόγραμμα της παράταξής του.

Από το Γραφείο Τύπου

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.