1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Η 2η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 23-24/10/2015 Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΑΚΗ…

Σύνταξη Verena2 Οκτωβρίου 2015 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.  23-24/10/2015 Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗΝ  ΡΟΔΟ

•    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΑΚΗ
Σε συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του Πανελλήνιου Δικτύου Περιφερειακών και Δημοτικών Συμπαραστατών  που έγινε στην Αθήνα στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΣ κ. Κ. Πουλάκη συμμετείχε ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Νοτίου Αιγαίου κ. Φίλιππος Τριομμάτης,  ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πουλάκης   ενημερώθηκε για την πορεία της οργάνωσης της  2ης Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών , η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου με θέματα:  α) Καταστατικό λειτουργίας του Δικτύου – β) Προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού ενόψει της αναμόρφωσης του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), ενώ τον κάλεσαν να απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών.
Παράλληλα, αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με απαραίτητες νομοθετικές αλλαγές που θα κάνουν καλύτερη και αποτελεσματικότερη τη λειτουργία του θεσμού. Οι  εκπρόσωποι  των  Συμπαραστατών  κατέθεσαν  γραπτώς τις προτάσεις τους, ενώ ευχαρίστησαν τον Γενικό Γραμματέα για την στήριξη που έχει  προσφέρει στον θεσμό, απ την αρχή της θητείας του.
Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, παρέστησαν ο Συντονιστής του Δικτύου  κ. Ευάγγελος  Μιχάλης,  Σ.τ.Δ.Ε. Δήμου  Σαρωνικού, τα μελή της Συντονιστικής Επιτροπής,  ο κ. Φίλιππος Τριομμάτης,  Περιφερειακός Συμπαραστάτης  Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής,  Σ.τ.Δ.Ε. Ηλιούπολης και ο εκπρόσωπος Τύπου του Δικτυού κ. Δημήτριος Πετράς Σ.τ.Δ.Ε. Περάματος.
 

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.