1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Γιώργος Λεονταρίτης: «Η πολιτική δεν μπορεί να ασκείται με απωθημένα, ούτε αποτελεί κληρονομικό δικαίωμα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γιώργος Λεονταρίτης: «Η πολιτική δεν μπορεί να ασκείται με απωθημένα, ούτε αποτελεί κληρονομικό δικαίωμα» Απάντηση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην επικεφαλής της ελάσσονος…

Σύνταξη Verena29 Μαΐου 2024 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιώργος Λεονταρίτης: «Η πολιτική  δεν μπορεί να ασκείται με απωθημένα, ούτε αποτελεί κληρονομικό δικαίωμα»

Απάντηση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου  Χρύσα Καραγιάννη

Τόσο η εμφάνιση και η στάση της καςΧρύσας Καραγιάννη στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όσο και η ανακοίνωση που ακολούθησε, απέχουν μακράν από τον πολιτικό πολιτισμό που επικαλείται.

Είναι εκείνη που συστηματικά, με ειρωνείες, τσιτάτα, ανακρίβειες και χαρακτηριστική άγνοια των θεμάτων που τίθενται στο Σώμα, ακυρώνει στην πράξη την έννοια και το περιεχόμενο του πολιτικού πολιτισμού που απαιτεί από τους άλλους, με μοναδική της έννοια να ακυρώσει το έργο και τις πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Αρχής. Σε σημείο εμμονής!

Έχοντας συνειδητά μετατραπεί στον απόλυτο εκφραστή του μηδενισμού και του τίποτα, η στάση της όχι μόνο δεν έχει την παραμικρή συνάφεια με τον πολιτικό πολιτισμό, αλλά αφίσταται έτη φωτός από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας του Νοτίου Αιγαίου, που δεν έχει ανάγκη από αυτού του είδους την παρωχημένη πολιτική «σχολή».

Είναι πρωτοφανές να προσπαθεί να τεκμηριώσει με αστεία επιχειρήματα την πεισματική άρνησή της απέναντι στο προφανές που, είτε δεν θέλει να το αντιληφθεί διότι αλλιώς της τα υπαγόρευσαν κάποιοι, είτε δεν μπορεί να το αντιληφθεί, μη έχοντας συνειδητοποιήσει τον θεσμικό της ρόλο και την ευθύνη που απορρέει από αυτόν.

Δυστυχώς γι’  αυτήν,  η ικανότητα στην πολιτική δεν αποτελεί κληρονομικό δικαίωμα. Ούτε, φυσικά, μπορεί να ασκείται με απωθημένα.

Το Γραφείο Τύπου

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.