1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Φιλήμονας Ζαννετίδης: «Καμία περικοπή αρμοδιοτήτων δεν επιχειρείται ούτε υποβιβάζεται ο τομέας Αλιείας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φιλήμονας Ζαννετίδης: «Καμία περικοπή αρμοδιοτήτων δεν επιχειρείται ούτε υποβιβάζεται ο τομέας Αλιείας» Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα - Καταφανώς κακόβουλες και…

Σύνταξη Verena17 Ιουνίου 2024 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φιλήμονας Ζαννετίδης: «Καμία περικοπή αρμοδιοτήτων δεν επιχειρείται ούτε υποβιβάζεται ο τομέας Αλιείας»

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα  - Καταφανώς κακόβουλες και ανυπόστατες οι "πληροφορίες" που ψευδώς διαδίδονται στο νησί της Καλύμνου ενόψει της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ανυπόστατες και καταφανώς κακόβουλες είναι οι "πληροφορίες" που ψευδώς διαδίδονται στο νησί της Καλύμνου ενόψει της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο τομέας της αλιείας στο νησί γνωρίζουμε ότι σήμερα εξυπηρετείται από έναν υπάλληλο της Περιφέρειας που είναι τοποθετημένος σε ένα Τμήμα Αλιείας το οποίο υπάγεται στη Δ/νση που εδρεύει στη Ρόδο. Σε αυτό το Τμήμα σήμερα δεν υπηρετεί άλλος υπάλληλος και κοινή μας επιδίωξη είναι κάθε φορά να αιτούμαστε νέες προσλήψεις. 

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Με την νέα πρόταση του διατομεακού Τμήματος Ζωικής & Αγροτικής Παραγωγής & Αλιείας το οποίο θα αναφέρεται πάλι σε Δ/νσεις της έδρας, ανάλογα με το αντικείμενο του, η Αλιεία θα εξακολουθήσει και εξυπηρετείται με τον ίδιο τρόπο που εξυπηρετείται και σήμερα. 

Συνεπώς καμία περικοπή αρμοδιοτήτων δεν επιχειρείται ούτε υποβιβάζεται ο τομέας. Η αντικειμενική αλήθεια είναι ότι ο τομέας της Αλιείας θα έχει την ίδια εξυπηρέτηση ενώ με την ψηφιακή μετάβαση που δρομολογείται παράλληλα με την τροποποίηση οργανισμού, η εργασία του υπαλλήλου θα γίνει ακόμη πιο εύκολη. 

Στο κείμενο της εισήγησης τροποποίησης προβλέπεται για τα Τμήματα Ζωϊκής & Αγροτικής Παραγωγής & Αλιείας στα Επαρχεία ότι "Το μέγεθος, το εύρος και η φύση των υποθέσεων που εκτελούν ή διαχειρίζονται, καθορίζονται από τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγικών Τομέων, με γνώμονα το δυναμικό του Τμήματος και τις διαθέσιμες ειδικότητες." Συνεπώς οι εργασίες που θα εκτελούνται στα επαρχεία θα είναι εκείνες που μπορούν να υποστηριχθούν από τις ειδικότητες των υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτά. Διαφορετικά θα αναλαμβάνουν οι κεντρικές υπηρεσίες να καλύψουν αυτό το κενό. Αυτό ισχύει και σήμερα σε πολλά ανενεργά ή υποστελεχωμένα τμήματα των επαρχείων. 

Το Γραφείο Τύπου

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.