1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Ευχαριστήρια επιστολή του Χαράλαμπου Κόκκινου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Με ενότητα, συνεπή και συνεχή αγώνα θα φτάσουμε το Νότιο Αιγαίο εκεί που οραματιζόμαστε και του αξίζει Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των Περιφερειακών Εκλογών. Το…

Σύνταξη Verena28 Μαΐου 2014 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Με ενότητα, συνεπή και συνεχή αγώνα θα φτάσουμε
το Νότιο Αιγαίο εκεί που οραματιζόμαστε και του αξίζει

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των Περιφερειακών Εκλογών. Το Νότιο Αιγαίο γύρισε σελίδα, ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι ο νέος Περιφερειάρχης (αναλαμβάνει τα καθήκοντά του την 1 Σεπτεμβρίου 2014) και ο Περιφερειακός Συνδυασμός «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» είναι ο νικητής των εκλογών με ποσοστό που έφτασε το 57%.
Θα ήθελα από βάθη καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους νησιώτες που στήριξαν την προσπάθειά μας. Θα ήθελα, ταυτόχρονα, να διαβεβαιώσω το σύνολο των πολιτών του Αιγαίου ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή τους θέλει όλους κοντά της. Θα λειτουργήσει ενωτικά και συνθετικά και στόχος της θα είναι η ανάπτυξη να φτάσει σε όλους τους πολίτες.
Είμαστε αποφασισμένοι να ξαναβάλουμε τα νησιά μας σε ανοδική τροχιά, να διεκδικήσουμε τα δίκαια των νησιωτών μας και να ανακουφίσουμε τη «βαριά» καθημερινότητά τους. Δε θα συμβιβαστούμε ούτε θα υποχωρήσουμε από τις αρχές και τις αξίες που κρατούν όρθια την κοινωνία μας. Θέλουμε κοινωνία άξιων και αξιών και αυτό θα περιφρουρήσουμε.
Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τα στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» που έδωσαν τη μάχη για την αλλαγή και την ανανέωση στο Νότιο Αιγαίο και συστρατεύτηκαν με προθυμία στον Περιφερειακό Συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ». Χάρη στην ενότητα, στους κοινούς αγώνες , στις κοινές αγωνίες και στην αγάπη για τον τόπο ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αυτή η νίκη είναι του λαού του Νοτίου Αιγαίου. Είναι η νίκη της ελπίδας  και του αύριο. Γι’ αυτό ανήκει σε όλους και τους θέλει όλους κοντά.
Με υπευθυνότητα και σεμνότητα υποδεχόμαστε το εκλογικό αποτέλεσμα και στέλνουμε το μήνυμα:

«Με ενότητα, συνεπή και συνεχή αγώνα θα φτάσουμε  το Νότιο Αιγαίο εκεί που οραματιζόμαστε και του αξίζει»

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
•    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
•    ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
ΤΟΥ κ. Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ
«ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ»
kokkinosxar@yahoo.gr

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.