1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Σύρο: Ολοκληρωμένη φροντίδα ηλικιωμένων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ» Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει την έναρξη ενός καινοτόμου σεμιναρίου στο νησί της Σύρου με τίτλο…

Σύνταξη Verena7 Δεκεμβρίου 2024 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ»

Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει την έναρξη ενός καινοτόμου σεμιναρίου στο νησί της Σύρου με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ». Το δωρεάν αυτό σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τα καταστήσει ικανά να προσφέρουν αποτελεσματικές υπηρεσίες φροντίδας σε ηλικιωμένους ανθρώπους, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής τους. 

Μέσα από τις εκπαιδευτικές ενότητες που θα παρουσιαστούν, το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση του ρόλου των φροντιστών για την υποστήριξη και ενδυνάμωση των ανθρώπων που διάγουν την 3η ηλικία και πέραν αυτής,  συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία μιας πιο φιλικής προς τους ηλικιωμένους κοινωνίας. Πιο συγκεκριμένα, ο κορμός του σεμιναρίου διακρίνεται σε  3 βασικές ενότητες: α. Εισαγωγή στη Γηριατρική Φροντίδα, β. Πρώτες Βοήθειες στο Σπίτι και Πρόληψη Ατυχημάτων και γ. Φροντίδα Ασθενών με Άνοια, Τεχνικές Ενδυνάμωσης Μνήμης και Δημιουργικές Δραστηριότητες για Ηλικιωμένους και Ψυχολογική Υποστήριξη και Ενίσχυση της Ανθεκτικότητας των Φροντιστών. 

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Εισηγητές στο σεμινάριο θα είναι οι : Άννα Δαφνά, Ψυχολόγος, Αντώνιος Κωδούνης, Νευρολόγος, Απόστολος Ευκαρπίδης, Νοσηλευτής, Ιωάννης Καμαρλίγκος, Ψυχολόγος, Κωνσταντίνα Κουτσουράδη, Φυσικοθεραπεύτρια, Μαρία Καλόγερα, Νοσηλεύτρια , Νάνσυ Κοροτζίδου, Κοινωνικός Λειτουργός, Ουρανία Καλογεράκη, Νοσηλεύτρια , Χριστίνα Κασάπα, Επισκέπτρια Υγείας.

Η εναρκτήρια συνάντηση και παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  9/12/2024 και ώρα 16:00-19:00 στο Ξενοδοχείο ΔΙΟΓΕΝΗΣ, επί της πλατείας Παπάγου Λιμάνι Ερμούπολης, στη Σύρο.
Στη  συνέχεια οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τέταρτη απόγευμα (κι ορισμένες Πέμπτες και Παρασκευές) σε χώρο που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν καθώς αυτό εντάσσεται στο έργο «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στις Κυκλάδες», το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ www.kek-gennimatas.gr, στην ενότητα Ανακοινώσεις.

Γραφείο Τύπου  Περιφέρειας Νοτίου  Αιγαίου

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.