1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Δήλωση Γιάννη Ντουνιαδάκη υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου για τις καταστροφές σε Κάρπαθο και Κάσο

Δήλωση Γιάννη Ντουνιαδάκη υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου για τις καταστροφές σε Κάρπαθο και Κάσο «Θύματα» της κακοκαιρίας τώρα η Κάσος και η Κάρπαθος εξ αιτίας της έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων…

Σύνταξη Verena1 Απριλίου 2019 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Δήλωση Γιάννη Ντουνιαδάκη υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου για τις καταστροφές σε Κάρπαθο και Κάσο

«Θύματα» της κακοκαιρίας τώρα η Κάσος και η Κάρπαθος εξ αιτίας της έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων και ανεπαρκούς συντήρησης του οδικού δικτύου.

Η  κήρυξη των νησιών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν θα λύσει το πρόβλημα στην ουσία του, αν δεν αντικρουστεί η πολιτική που καταδικάζει τους κατοίκους των νησιών να είναι έρμαια των φυσικών φαινομένων.

Είναι πλέον διαπιστωμένο, με τραγικό τρόπο σε όλα τα νησιά και τη χώρα, ότι το  χάσμα ανάμεσα στα έργα που πρέπει και μπορούν αντικειμενικά να γίνουνκαι σε εκείνα που τελικά γίνονται από τις κυβερνήσεις και τη Τοπική Διοίκηση μεγαλώνει, όσο η σχέση «κόστους-οφέλους» αποτελεί το βασικό κριτήριο της χρηματοδότησης αυτών των έργων.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ επανειλημμένα έχει αναδείξει στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος, της λαϊκής περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής  από φυσικές καταστροφές. Επιμένουμε να κατευθύνονται οι χρηματοδοτήσεις σε έργα αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής και αντιπυρικής προστασίας, σε αντίθεση με τη προτεραιότητα που δίνεται -με τις ευλογίες της ΕΕ, κράτους και Τοπικής Διοίκησης- στην ενίσχυση των επιχειρηματικών ομίλων.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ακόμα πιο αποφασιστικά θα συνεχίσει να δίνει αυτή τη μάχη μαζί με τους κατοίκους των νησιών, διεκδικώντας άμεσα να υλοποιηθούν όλα τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, τα έργα αποκατάστασης των ζημιών με εξασφάλιση επαρκούς κρατικής χρηματοδότησης.

1/01/2019

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.