1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Χρήστος Ευστρατίου: «Μετά τον προπηλακισμό των στελεχών μας, το θέμα του Κτηματολογίου πρέπει να θεωρείται λήξαν για την Περιφέρεια»

Ρόδος, 2 Ιουλίου 2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Χρήστος Ευστρατίου: «Μετά τον προπηλακισμό των στελεχών μας, το θέμα του Κτηματολογίου πρέπει να θεωρείται λήξαν για την Περιφέρεια» - Η παρελκυστική τακτική…

Σύνταξη Verena2 Ιουλίου 2021 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Ρόδος, 2 Ιουλίου 2021

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Χρήστος Ευστρατίου: «Μετά τον προπηλακισμό των στελεχών μας, το θέμα του Κτηματολογίου πρέπει να θεωρείται λήξαν για την Περιφέρεια»

- Η παρελκυστική τακτική των εργαζομένων του Κτηματολογίου μαζί με την αήθη συμπεριφορά τους, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

- Δήλωση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου για το Κτηματολόγιο Ρόδου:

Τα τελευταία απαράδεκτα συμβάντα προπηλακισμού στελεχών και εργαζομένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από στελέχη και εργαζόμενους του Κτηματολογίου Ρόδου, δεν μας αφήνει άλλη επιλογή παρά να αναθεωρήσουμε τη στάση μας απέναντι στο Κτηματολόγιο, για το στεγαστικό πρόβλημα του οποίου η Περιφέρεια συνέβαλε καθοριστικά για την αντιμετώπιση του,  κατόπιν αιτήματος του ιδίου του Κτηματολογίου και αναλογιζόμενη τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις από την δυσλειτουργία του, παρότι δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Από την πρώτη μέρα η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης υπονομεύτηκε από το ίδιο το Κτηματολόγιο, το οποίο λειτούργησε παρελκυστικά, συνεπικουρούμενο από τον εσμό των δήθεν ευαίσθητων και ανησυχούντων που έκαναν ότι μπορούσαν για να υποδαυλίσουν κάθε ενέργεια που θα απέτρεπε τη λύση.

Αποκορύφωμα όλων όσων απερίγραπτων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο ήταν ο προπηλακισμός και η εξύβριση στελεχών και εργαζομένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι μετέβησαν προχθές  για αυτοψία στο κτήριο του Κτηματολογίου.

Δηλώνω με τρόπο κατηγορηματικό ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλες επιθέσεις, προσβολές και ειρωνείες σε βάρος στελεχών και εργαζομένων μας που έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για την επίλυση ενός προβλήματος που δεν είναι δικό τους, χωρίς να έχουν την υποχρέωση γι αυτό.

Είναι και αυτοί εργαζόμενοι και αξίζουν το σεβασμό όλων και κυρίως άλλων εργαζομένων, για την προστασία των οποίων πασχίζουν.

Δεν θα ανεχθούμε άλλες τέτοιες ενέργειες σε βάρος της Περιφέρειας, που από την αρχή επεδίωξε να είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Κατόπιν αυτού του απαράδεκτου περιστατικού, που είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα πρέπει να αναθεωρήσει την στάση της απέναντι στο Κτηματολόγιο.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος βρίσκεται σήμερα εκτός Ρόδου. Με την επιστροφή του θα του εισηγηθώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να αποχωρήσει και να πάψει πλέον να έχει οποιαδήποτε σχέση με τα Κτηματολόγιο.

Ας πάνε να βρουν την άκρη εκείνοι που υποθάλπουν τέτοιου είδους απαράδεκτα και πρωτοφανή  φαινόμενα.

Είναι ώρα όλοι να τεθούν προ των ευθυνών τους και πρωτίστως εκείνοι  που υποθάλπουν και ενισχύουν τέτοιου είδους φαινόμενα, αποδεικνύοντας με τη δράση τους ότι είναι ίδιοι με αυτούς που προπηλακίζουν εργαζόμενους και με την τακτική τους υπονομεύουν  την κοινωνία και την οικονομία του τόπου.

Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το θέατρο του παραλόγου, έλαβε τέλος.

Το Γραφείο Τύπου

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.