1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Χ. Κόκκινος: «Η συγκλονιστική διαμαρτυρία των εργαζομένων για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε κτιριακά συγκροτήματα της Π.Ν.Αι. ας επαναφέρει την ηγεσία της Π.Ν.Αι. στην πραγματικότητα

Δελτίο Τύπου-Χ. Κόκκινος: «Η συγκλονιστική διαμαρτυρία των εργαζομένων για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε κτιριακά συγκροτήματα της Π.Ν.Αι. ας επαναφέρει την ηγεσία της Π.Ν.Αι.…

Σύνταξη Verena5 Φεβρουαρίου 2019 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Δελτίο Τύπου-Χ. Κόκκινος: «Η συγκλονιστική διαμαρτυρία των εργαζομένων για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε κτιριακά συγκροτήματα της Π.Ν.Αι. ας επαναφέρει την ηγεσία της Π.Ν.Αι. στην πραγματικότητα

Δαπάνες για συγκεκριμένους και το όψιμο ενδιαφέρον του κ. Χατζημάρκου για επισκευή ξένων με την Π.Ν.Αι. κτιρίων την ώρα που υπάρχουν τόσα προβλήματα, γεννά ερωτηματικά...»

Τη συμπαράστασή του στο Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ν.Αι. της Π.Ε. Δωδεκανήσου στην έγγραφη διαμαρτυρία για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε κτιριακά συγκροτήματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Π.Ε. Δωδεκανήσου εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Η απαράδεκτη εικόνα -σύμφωνα με την ανακοίνωση και την πραγματικότητα- «με φθαρμένα κουφώματα που μπάζουν νερά σε κάθε βροχή, σοβάδες που αποκολλούνται, σπασμένα τζάμια, ανθυγιεινό πάτωμα αμιάντου, ξεχαρβαλωμένες πρίζες, ανύπαρκτη θερμομόνωση, μη τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας», εκθέτει πολλαπλώς την ηγεσία της Π.Ν.Αι. στους άμεσους συνεργάτες της και στους πολίτες που επισκέπτονται τα γραφεία μας.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Θυμίζω ότι στο πρόσφατο παρελθόν ανέδειξα το θέμα και κατέθεσα καλόπιστες προτάσεις. Δυστυχώς εισέπραξα ειρωνικές απαντήσεις και αδιαφορία για την επίλυση του προβλήματος, το οποίο διογκώθηκε!!!

Αν συνυπολογιστούν οι μεγάλες δαπάνες που πραγματοποιούνται για εξοπλισμό και καλλωπισμό γραφείων συγκεκριμένων στελεχών της ηγεσίας της Π.Ν.Αι. και τις επαναλαμβανόμενες αλλά και πρόσφατες προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Χατζημάρκου για κατασκευή κτιρίων άλλων Υπηρεσιών (που δημιουργούν πολλά ερωτήματα για το όψιμο ενδιαφέρον του…), δίκαι δημιουργούνται αισθήματα οργής και πρυτανεύει η φαυλότητα η αδιαφορία και η αλαζονεία.

Καλώ τους εργαζόμενους της Π.Ν.Αι. σε συνεργασία και τους ευχαριστώ για τις υπηρεσίες τους κάτω από δύσκολες συνθήκες που περιγράφουν και ισχύουν. Συγχρόνως καλώ τον κ. περιφερειάρχη και τους άμεσους συνεργάτες του που έχουν αρμοδιότητες για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, να κοιτάξουν πρώτα τα του οίκου μας και μετά να υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» στην κοινωνία που βλέπει, κρίνει και συγκρίνει.

Οι παχυλές δαπάνες για προμήθειες κουρτινών κ.λπ. μόνο σε συγκεκριμένα γραφεία αλλά και αυτές για δημόσιες σχέσεις και για τη… «γαστρονομική περιφέρεια» λειτουργούν αρνητικά και απέχουν από τις εργασιακές ανάγκες των υπαλλήλων που κρατούν όρθια την Π.Ν.Αι.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.