1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Απάντηση του Γλυνού Μανώλη σε..απάντηση της περιφερειακής αρχής...

Ρόδος 23.07.21 - Δελτίο Τύπου Τελικά ο κύριος Περιφερειάρχης, είναι πολύ προβλέψιμος . Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό, από το Γραφείο Τύπου του που το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να υβρίζει και…

Σύνταξη Verena23 Ιουλίου 2021 · Ανάγνωση 4′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Ρόδος  23.07.21

- Δελτίο Τύπου

Τελικά  ο  κύριος  Περιφερειάρχης, είναι  πολύ προβλέψιμος . Δεν περιμέναμε τίποτε  διαφορετικό, από το Γραφείο Τύπου του που το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να υβρίζει και να χυδαιολογεί.

Απλά επιβεβαιώνεται, το διαζύγιο του κυρίου Περιφερειάρχη με την κοινωνία και τα φλέγοντα προβλήματα της

.Ακολουθείστε το μοναδικό  σας δρόμο, κύριε Χατζημάρκο και την εικονική πραγματικότητα στην οποία πολιτεύεστε.

H απάντηση της περιφερειακής αρχής στο γνωστό στυλ στην προηγούμενη ανακοίνωση του Μανώλη Γλυνού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύριε Γλυνέ, αν θέλετε να δείτε ποιος ρυπαίνει την πολιτική ζωή του τόπου, κοιταχτείτε στον καθρέφτη

Σημαία ευκαιρίας η πανδημία  για τον Μανώλη Γλυνό και την παράταξή του, όπως a la carte είναι και οι ευαισθησίες τους

Είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό ο Μανώλης Γλυνός και η παράταξή του να στρέφουν  και πάλι τα βέλη τους κατά του Περιφερειάρχη και του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας. Είναι εκείνοι που έχουν νομιμοποιήσει με τον πιο επίσημο τρόπο τον εκχυδαϊσμό του πολιτικού λόγου και της πολιτικής λειτουργίας μέσα στα θεσμικά όργανα.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Είναι φανερό ότι αναζητούν  πάλι σημαία ευκαιρίας, για αντιπερισπασμό στη μεγάλη ντροπή που θα συνοδεύει στο εξής τον Μανώλη Γλυνό και την παράταξή του, για την άρνησή τους να πάρουν αποστάσεις και να απομονώσουν τον υβριστή σύμβουλό τους, με τον οποίον προφανώς ταυτίζονται. Είναι οξύμωρο να κουνούν το δάχτυλο και να ηθικολογούν, όταν θα έπρεπε να κοκκινίζουν από ντροπή, για τον εναγκαλισμό τους με την πιο ρυπαρή αντιπολίτευση, την βασισμένη σε κατασκευασμένα ψεύδη και άθλιες συκοφαντίες.

Σημαία ευκαιρίας η πανδημία  για τον Μανώλη Γλυνό και την παράταξή του, όπως a la carte είναι και οι ευαισθησίες τους.

Με πρόσχημα την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ο Μανώλης Γλυνός βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει ακόμη μια φορά ασυλία στην πεζοδρομιακή συμπεριφορά του μέλους της παράταξης του, Νικόλαου Κανταρζή και να κάνει ακόμη μια επίθεση στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας.

Με το μόνο που θα συμφωνήσουμε στο τελευταίο παραλήρημα του Μανώλη Γλυνού είναι ότι ο τουρισμός και η υγεία είναι πολύ σημαντικά θέματα. Είναι όντως πολύ σημαντικά για να τα εμπιστευθούμε σε εσάς.  

Για ακόμη μια φορά κ. Γλυνέ,  «πιάνεστε» είτε να είστε επικίνδυνα απληροφόρητος, είτε να γνωρίζετε την αλήθεια και σκοπίμως να διασπείρετε αυτές τις ανυπόστατες πληροφορίες, παρακινούμενος από ιδιοτελή και ψηφοθηρικά κίνητρα. Ο φτηνός λαϊκισμός στο μεγαλείο του!

Δεν εξηγείται αλλιώς πως τεχνηέντως παραλείπετε να αναφέρετε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, απαίτησε, διεκδίκησε και πέτυχε την λειτουργία ενός πρότυπου μεγα-εμβολιαστικού κέντρου στην Ρόδο με σκοπό να προφυλάξει  το brand name των νησιών μας ενόψει της τουριστικής περιόδου, αλλά και να συμβάλει στην μείωση των καθημερινών κρουσμάτων μέσω των εμβολιασμών.

Ξεχνάτε να αναφέρετε ότι δεδομένης της πίεσης του χρόνου, ζητήσαμε την αποστολή των μονοδοσικών εμβολίων, προκειμένου οι νησιωτικές τουριστικές επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία να είναι κατάλληλα προετοιμασμένα να υποδεχθούν με ασφάλεια τους επισκέπτες. Ως εκ τούτου, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλης κλίμακας και άρτια συντονισμένη προσπάθεια από το Γραφείο του Πρωθυπουργού τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, για την αποστολή όλων των μονοδοσικών εμβολίων που είχε στη διάθεση της τότε η χώρα.

Επιπλέον, για την λειτουργία του μεγα-εμβολιαστικού κέντρου στάλθηκε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από δυο (2) δημόσια νοσοκομεία στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Επιπροσθέτως, ξεχνάτε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεκίνησε εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων των νησιών, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια.

Δημιουργήσαμε ένα τηλεοπτικό βίντεο, ένα ραδιοφωνικό σποτ και οκτώ ψηφιακές αφίσες για καταχωρήσεις σε ψηφιακά μέσα, που θα προβάλλονται για τουλάχιστον δύο μήνες, υποστηρίζοντας το κοινωνικό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για την υγειονομική θωράκιση των νησιών, σε μια συγκυρία που η εξάπλωση των μεταλλάξεων κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για εμβολιασμό.

Κεντρικός στόχος της καμπάνιας είναι η μεγιστοποίηση του ποσοστού εμβολιαστικής κάλυψης για την εξασφάλιση ασπίδας προστασίας της δημόσιας υγείας. Επιπλέον, η εν λόγω καμπάνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία του τουρισμού καθώς οι κυβερνήσεις των χωρών προέλευσης επισκεπτών συνδέουν την κινητικότητα των ταξιδιωτών με το ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα υποδοχής.

Δεν είδαμε όμως κ. Γλυνέ να κάνετε καμία αναδημοσίευση της καμπάνιας στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρείτε. Θα περίμενε κανείς για ένα δημόσιο πολιτικό πρόσωπο που δηλώνει ότι «κόπτεται» για την πορεία της πανδημίας να είχε συμβάλλει με τη σειρά του στις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής παροτρύνοντας τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν. Δεν το κάνατε και αυτό μαρτυρά τα κίνητρά σας. Οι ευαισθησίες σας αρχίζουν και τελειώνουν στις ύβρεις κατά της Περιφέρειας.

Μην προσποιείστε λοιπόν ότι σας ενδιαφέρει η ουσία των προβλημάτων. Ποτέ δεν σας ενδιέφερε. Αφήστε τους θεατρινισμούς. Τα πάντα για σας είναι απλά εργαλεία κακόβουλης και  δηλητηριώδους προπαγάνδας κατά του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής. Γι’ αυτό ζείτε πολιτικά. Για να χύνετε τη χολή σας σε κάθε ευκαιρία.

Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για το ποιος ρυπαίνει την πολιτική ζωή του τόπου, καλά θα κάνετε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.

Το Γραφείο Τύπου

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.