1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"
Περιφερεια Ν.Αιγαιο

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κρητικού, στον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Κανταρζή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ‘‘Συνέχισε Νίκο τις διακοπές σου και άσε να δώσουν τις λύσεις αυτοί που οι συμπατριώτες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.’’ - Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου…

Σύνταξη Verena22 Σεπτεμβρίου 2020 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ‘‘Συνέχισε Νίκο τις διακοπές σου και άσε να δώσουν τις λύσεις αυτοί που οι συμπατριώτες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.’’

- Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης , Γιάννη Κρητικού,  με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας  Νίκου Κανταρζή  

Την Τρίτη, 23/09/2020, και με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκου Κανταρζή, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Ο κ. Κανταρζής προσπαθεί άκομψα και χωρίς επιτυχία να υποβαθμίσει το πολύ σημαντικό έργο της Περιφερειακής Αρχής Χατζημάρκου στο νησί της Κω. Και το επιχειρεί κατά τη διάρκεια μιας πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Και εκπέμπει μιζέρια και μικροψυχία. Και είναι λογικό να έχει ‘εύλογα ερωτήματα’ επειδή του είναι παντελώς άγνωστες οι έννοιες της συνεργασίας, της συμφωνίας, της σύνθεσης και της συνεννόησης.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Ο κ. Κανταρζής δεν ασχολείται επί της ουσίας με όσα γίνονται στο νησί μας. Απουσιάζει και δεν έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τα έργα και τις δράσεις.  Δεν άκουσε, δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτε από όσα σημαντικά και πρωτοποριακά έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό και που αναγνωρίζει η μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών μας και των φορέων της Κω.

Μιας όμως και του αρέσουν τα ‘εύλογα ερωτήματα’, ας του κάνω και εγώ κάποια:

  • Γιατί κ. Κανταρζή καταψηφίσατε την εισήγηση του κ. Περιφερειάρχη κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με το ξεμπλοκάρισμα και την επιτάχυνση των διαδικασιών για τους σεισμόπληκτους Ιερούς Ναούς της Κω; Δεν θέλετε να προχωρήσουν γρήγορα οι επισκευές στην Αγία Παρασκευή και στον Άγιο Νικόλαο;
  • Ενώ γνωρίζετε ότι η αποκατάσταση των ζημιών στους Ιερούς Ναούς είναι ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού, γιατί δεν ζητάτε ευθύνες από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. που σας έδωσε το χρίσμα, σας στήριξε πολιτικά και με τους οποίους συνεργαστήκατε προεκλογικά; Χάθηκαν 2,5 πολύτιμα χρόνια χωρίς να γίνει το παραμικρό.
  • Πως γίνετε να ήσουν ο μόνος Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου στο Νότιο Αιγαίο που δεν κατάφερε να δρομολογήσει υδατοδρόμιο στα νησιά ευθύνης του παρά τη στήριξη της Περιφέρειας.  Όλοι οι άλλοι τα κατάφεραν, μόνο εσύ δεν τα κατάφερες. 

Συνέχισε Νίκο τις διακοπές σου και άσε να δώσουν τις λύσεις αυτοί που οι συμπατριώτες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.’’

Το Γραφείο Τύπου

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.