CHEESECAKE
Υλικά που χρειαζόμαστε:
• 1 κουτί Digestive μπισκότα light, χωρίς ζάχαρη
• 1 κουτί τυρί κρέμα light
• 1 κουτί φρουί ζελέ χωρίς ζάχαρη (πχ. κεράσι)
• 1 κουτί (200mL) κρέμα γάλακτος light
• 2-3 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη light
• 1 μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη (πχ. βύσσινο)
Τρόπος παρασκευής :
1. Τρίβουμε τα μπισκότα στο Multi και τα απλώνουμε στο ταψάκι.
2. Ζεσταίνουμε στο μπρίκι το βούτυρο μέχρι να λιώσει και το απλώνουμε πάνω απο το μπισκότο. Το ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ενιαίο, να απλωθεί παντού.
3. Φτιάχνουμε το φρουί ζελέ.
4. Σε ένα μπωλ, χτυπάμε με το μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος με το τυρί κρέμα και όταν δέσει ρίχνουμε το φρουί ζελέ και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ένα απαλό ροζ χρώμα.
5. Το ρίχνουμε στη βάση και το βάζουμε στο ψυγείο.
6. Όταν γίνει συμπαγές, απλώνουμε τη μαρμελάδα.