Νέα δήμαρχος Λειψών η Ευαγγελίστρα Λαουντού

Νέα δήμαρχος Λειψών εξελέγη σήμερα η Ευαγγελίστρα Λαουντού, δημοτική σύμβουλος του νησιού, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης από τη νομοθεσία διαδικασίας διαδοχής στη δημοτική αρχή.

Η εκλογή της πραγματοποιήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Λειψών, το οποίο συνεδρίασε προκειμένου να καλύψει τη θέση που άφησε κενή ο Φώτης Μάγγος, μετά την παραίτησή του από το αξίωμα του δημάρχου για να αναλάβει τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατά την ψηφοφορία, η κ. Λαουντού έλαβε 11 ψήφους υπέρ, ενώ καταγράφηκε μία λευκή ψήφος.

Η νέα δήμαρχος, μαθηματικός στο επάγγελμα, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του Δήμου Λειψών, με στόχο τη συνέχιση του έργου της δημοτικής αρχής και την προώθηση των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών του νησιού. Η ανάληψη των καθηκόντων της συμπίπτει με μια περίοδο αυξημένων απαιτήσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς οι Λειψοί καλούνται να ανταποκριθούν σε σημαντικές διοικητικές και αναπτυξιακές προκλήσεις.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...