Πολύωρη συνεδρίαση στο δ.σ Ρόδου για τη μαρίνα - Παρασκευάς και Κουσουρνάς τα είπαν στον Κολιάδη και αυτός τους "περιποιήθηκε" καταλλήλως!!!

Απο όλα είχε χθες η πολύωρη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου με βασικό θέμα τη μαρίνα και την επένδυση που σχεδιάζεται. Παρόντες οι Γιάννης Παρασκευάς, Στάθης Κουσουρνάς, Νίκος Φαρμακίδης, ο εκπρόσωπος της εταιρείας Θωμάς Τριανταφύλλου και αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δωδεκανήσου που η παρουσία της αν μη τι άλλο ήταν ανούσια και κενού περιεχομένου. Ναι, υπέρ της επένδυσης και εμείς εδώ ως σύμβουλοι της πολιτείας να βοηθήσουμε!!!! Απο την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα"! Όπως αποκαλύφθηκε η χθεσινή συνεδρίαση προγραμματίστηκε επειδή υπάρχει ορισμένη ημερομηνία απο το Υπουργείο Τουρισμού για την υπογραφή απόφασης για παράταση της σύμβασης που πλησιάζει συνολικά τον αιώνα!!!!Το ανέφερε ο Γ. Παρασκευάς αλλά ο κ. Κόλιαδης το αντέκρουσε, οτι θα γινόταν η συνεδρίαση έτσι και αλλιώς χωρίς βέβαια να μπορεί να πείσει κανένα....Απουσίαζε η παράταξη Καμπουράκη, ήταν μόνο ο Στρατος Καρίκης που προέδρευε επειδή βρισκόταν στην Κύπρο ο πρόεδρος Κυριάκος Κασάπης.

Oι δύο, Παρασκευάς και Κουσουρνάς τα είπαν στον Κολιάδη ο οποίος τους επιτέθηκε λέγοντας τους και ένα δίκιο το έχει "που ήσασταν μέχρι τον Γενάρη του 2024, γιατί μέχρι τότε δεν είχαμε ακούσει το παραμικρό;" Στο τέλος ζήτησε συγνώμη, μια μόνιμη τακτική ΚΟλιάδη και περίπου απαίτησε να ζητήσει συγνώμη και ο Παρασκευάς ο οποίος βέβαια αρνήθηκε. Εκείνο που έγινε χθες γιατί επι της ουσίας δεν αλλάζει τίποτα επειδή δεν επιθυμεί να σπάσει αυγά η δημοτική αρχή, το εξήγησε πολύ καλά ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, οτι μια υπουργική απόφαση αυτή που καθορίζει τα τεράστια κτίρια και τις βίλες μπορεί μετά απο πίεση να αλλάξει με άλλη υπουργική απόφαση. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο δήμος να το διεκδικήσει αλλά όπως φάνηκε ακόμη μια φορά δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση...Ο κ. Φαρμακίδης είπε κάποια πράγματα αρκετά σοβαρά που ίσως τα δούμε να εμφανίζονται προσεχώς. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θωμάς Τριανταφύλου απ'οτι φαίνεται ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του και έδωσε ρέστα ενώ ξεφτίλισε όσους-μεταξύ αυτών και τον Κολιάδη που λένε οτι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν το 2021 όταν εμφάνισε ένα μεγάλο φάκελλο που είχε αποστείλει τότε στην δημοτική αρχή για ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων. Τώρα, αν δεν τα διάβασαν, δεν τα κατάλαβαν, δεν ενδιαφέρθηκαν, είναι άλλο θέμα και άλλο να λένε οτι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν και οτι τους "παρέσυρε ο όφις"!!!!! Δεν είναι εξάλλου καθόλου τυχαίο οτι ο κ. Τριανταφύλλου είναι στη θέση του απο το 2009. Ηρθε με μια καθηγήτρια νομικής και αρκετούς συνεργάτες του και επέβαλλε τους όρους που ήθελε - και καλώς αφου μπορούσε- και έδειξε και τις διαφάνειες επι αρκετή ώρα για το πως ήταν η μαρίνα και πως είναι τώρα. Δεν άφησε να πέσει σχεδόν τίποτα κάτω! Εν ολίγοις ήταν καλή η συνεδρίαση ακούστηκαν πολλά απο ανθρώπους που γνωρίζουν και όποιος παρακολούθησε φρέσκαρε τη γνώση του γύρω απο το θέμα. ΓΙα το αν θα αλλάξουν οι όροι δόμησης, καλύτερα να το ξεχάσουμε....Εξάλλου η επένδυση εχει τις ευλογίες του Μεγάρου Μαξίμου και άυτό είχε διαφανεί απο επίσκεψη του Μητσοτάκη στη Ρόδο και στην επίσκεψη του στο χώρο της μαρίνας. Όποιοι βρέθηκαν τότε εκεί απο τότε είχαν αντιληφθεί οτι η εν λόγω επένδυση προωθείται απο την κορυφή όπως και απο τον τότε υπουργό ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...