ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου: Συνάντηση εργασίας με το Νίκο Λυμπερόπουλο, προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση εργασίας με το κ. Νίκο Λυμπερόπουλο, προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Η ΕΥΘΥΤΑ- Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου, είχε συνάντηση εργασίας με το κ. Νίκο Λυμπερόπουλο, προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ν. Αιγαίου, για θέματα οδικής ασφάλειας αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου (Π.Ν.ΑΙ) και κυρίως της νήσου Ρόδου. 

 

Ο διάλογος πραγματοποιήθηκε  σε πολύ εποικοδομητικό επίπεδο και μάλιστα κατατέθηκαν σειρά έγγραφων και προφορικών προτάσεων εκ μέρους της  ΕΥΘΥΤΑ- Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου, ως προς την ποιότητα αλλά και την ορθή και νόμιμη λειτουργία του όλου δικτυού του νησιού της Ρόδου στο σύνολο των  εξελισσόμενων σχετικών μελετών  με δεδομένο την ανάγκη για σύγχρονους  και ασφαλείς δρόμους για τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της Ρόδου.

.

Ιδιαίτερα στην υφιστάμενη μελέτη βελτίωσης του δρόμου Φανερωμένη –Αεροδρόμιο της Ρόδου που βρίσκεται στην διαδικασία εκτέλεσης με την πρόσφατη ανάδειξη του εργολάβου, έγιναν θετικές επεξηγήσεις ώστε η κατασκευή να αποτελέσει ένα πρότυπο έργο ασφάλειας για τον πεζό, ποδηλάτη και παράλληλα και για τα τροχοφόρα  με δεδομένο ότι θα τηρηθούν όλες οι δικλείδες ασφαλείας εκτέλεσης των έργων επί  της κύριας εισόδου της πόλης μας.

 Επίσης συμπληρωματικά επισημάνθηκαν και οι όποιες δυσκολίες σε άλλα τμήματα οδών του νομού, τις οποίες η Π.Ν.ΑΙ τις αντιμετωπίζει στην κατεύθυνση επίλυσης τους.

Η συνέχιση επαφών της ΕΥΘΥΤΑ- Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου με τους αρμόδιους φορείς του τόπου θα συνεχιστεί με συνέπεια όπως και γίνεται χρόνια τώρα, με βασικό στόχο:  να εκμηδενιστούν οι θάνατοι και οι τραυματισμοί στους δρόμους μας.  

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...