"Επίθεση" Κολιάδη στην Πρόεδρο των Εργαζομένων του Δήμου Ρόδου για την καταγγελία περί εκδικητικής μετακίνησης υπαλλήλου - Ερωτήματα της Ν.Μιχαηλίδου που ζητούν απαντήσεις

ΟΙ "επιθέσεις του δήμαρχου Ρόδου συνεχίζονται, αυτή τη φορά Δέσποινα επετέθη στην πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων του δήμου Ρόδου Ντέπη Μιχαηλίδη για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος για την εκδικητική μετακίνηση υπαλλήλου πο τη Ρόδο ση Σορώνη! Καλεί τον δήμαρχο κ. Κολιάδη να απαντήσει ευθέως τι εννοούσε όταν έλεγε προς την κ. ΜΙχαηλίδου, οτι έχει συμφέροντα κια οτι "κάτι θέλει να δείξει"!

(Ντέπη) Μιχαηλίδη

Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Ροδίων

Κε Δήμαρχε Τη Δευτέρα 2/9 καλέσατε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στο γραφείο σας, χωρίς να μας ενημερώσετε για το λόγο αυτής της πρόσκλησης, όπου τελικά αφορούσε την καταγγελία μας για την εκδικητική μετακίνηση συναδέλφισσας από τη Ρόδο στη Σορωνή. Ζητήσατε εξηγήσεις που να την τεκμηριώνουν και αναρωτηθήκατε από πού βγήκε το συμπέρασμα ότι ήταν εκδικητική και σας τους δώσαμε.Υπηρεσιακή ανάγκη δεν υπήρχε στη Σορωνή όπως επιβεβαιώσαμε,ενώ το γραφείο στο οποίο εργαζότανε η συναδέλφισσα έχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού. Οπότε υπήρξαν εύλογα ερωτηματικά για τη μετακίνηση καθώς στο άμεσο περιβάλλον της συναδέλφισσας υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει έρθει σεαντιπαράθεση μαζί σας. Το γεγονός ότι η μετακίνησή της θα γινόταν για δύο μήνες, όπως μου δηλώσατε προφορικά λίγο πριν αλλά και κατά τη συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα για αυτό το θέμα, ενώ στην εκδοθείσα απόφαση δεν αναφέρεται κανένα χρονικό διάστημα, επιβεβαιώνει και την αντίδρασή μας σαν Σύλλογος.

Συνεχίσατε να ζητάτε να “απολογηθούμε” σαν Δ.Σ. με ερωτήματαόπως: κατέθεσε έγγραφο αίτημα στήριξης η συναδέλφισσα προς το Σύλλογο; συνεδρίασε το Δ.Σ.; πώς προέκυψε η πλειοψηφία; λες και πρέπει να δίνει το Δ.Σ. αναφορά για τη λειτουργία του στο Δήμαρχο. Συνεχίσατε λέγοντας πως ο Δήμος είναι ενιαίος και πως μπορείτε να τοποθετείτε τους υπαλλήλους, όπου πιστεύετε ότι χρειάζεται, πως υπάρχουν κι άλλοι υπάλληλοι που μετακινούνται από μεγάλες αποστάσεις και δε διαμαρτύρονται, πως 9 μήνες δεν έγιναν μετακινήσεις αλλά τώρα θα κάνετε και πως δεν είδατε καταγγελίες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Σας κατέθεσα κάποιες από τις καταγγελίες που έγιναν από την παράταξή μου στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή και μία καταγγελία ως Πρόεδρος του Δ.Σ. που ανέλαβα από το Μάρτιο του 2022.

Οι απαντήσεις μας προφανώς δε σας ικανοποίησαν και συνεχίσατε κάνοντας προσωπική επίθεση κατηγορώντας με πως “έχω συμφέροντα” και ήθελα “να δείξω κάτι”. Στην πραγματικότητα όμως η επίθεση αυτή δεν είναι προσωπική αλλά μια προσπάθεια να πλήξετε το κύρος και την αξιοπιστία του Συλλόγου απέναντι στους συναδέλφους μας. Το να καταφέρεται ο Δήμαρχος εναντίον της Προέδρου του Συλλόγου των Εργαζομένων, σε μια ευρεία σύσκεψη-συνάντηση, που ο ίδιος συγκάλεσε,αυτή η ενέργεια παύει πλέον να αφορά την ίδια προσωπικά την Πρόεδρο του επίσημου θεσμικού Συλλογικού Οργάνου, αλλά αφορά και το σύνολο των μελών που ο θεσμικός της ρόλος εκπροσωπεί. Εάν για παράδειγμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου κάποιος θεσμικός ή μη παράγοντας κατηγορήσει τον Δήμαρχο, ότι "κρύβονται συμφέροντα πίσω από τη στάση του", αυτή η κατηγορία, εάν δεν αποδειχθεί και αιωρείται, θα αφορά κάθε ΔΗΜΟΤΗ που εκπροσωπεί. Σας προκαλώ λοιπόν δημοσίως να απαντήσετε, αφού αρνηθήκατε να το κάνετε παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου, στα επίμονα ερωτήματά μου σχετικά με τα όσα μου καταλογίσατε εκείνη τη στιγμή όπως για το ποια συμφέροντα έχω και τι ήθελα ακριβώς να δείξω με την υποβολή της καταγγελίας που βγήκε με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου. Ρόδος, 06/09/2024 Η Πρόεδρος Δέσποινα (Ντέπη) Μιχαηλίδη

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...