Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Ρόδου: Καταγγελία για επίθεση σε εργαζόμενους Δ/νσης Εμπορίου

Καταγγελία

Την προηγούμενη εβδομάδα οι συνάδελφοι εργαζόμενοι της Δ/νσης Εμπορίου Ενέργειας & Βιομηχανίας δέχθηκαν μια άδικη, απαράδεκτη και γεμάτη ψεύδη επίθεση στο ραδιόφωνο αλλά και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) από τον Πρόεδρο του Συλλόγου της ποδοσφαιρικής ομάδας Φοίβος Κρεμαστής κ. Δελαπόρτα.

Είναι ξεκάθαρο πως οι υπάλληλοι υποχρεούνται να εφαρμόζουν την υφιστάμενη σχετική νομοθεσία, την οποία μάλιστα κοινοποίησαν με Δελτίο Τύπου προς αποκατάσταση της αλήθειας. Και είναι υποχρεωμένοι να την εφαρμόζουν ανεξάρτητα αν η νομοθεσία αυτή είναι αντίθετη με τα συμφέροντα ομάδων του κοινωνικού συνόλου.

Είναι ξεκάθαρο επίσης ότι οι υπάλληλοι άσχετα με την άποψη τους πάνω σε αυτήν τη νομοθεσία, δε μπορούν να μην την εφαρμόζουν αφού είναι υπόλογοι και μάλιστα έχουν συνέπειες.

Όποιοι δε συμφωνούν μπορούν κάλλιστα να απευθυνθούν στους υπεύθυνους για τη θέσπιση αυτής της νομοθεσίας και να διεκδικήσουν τα συμφέροντά τους από την κάθε φορά πολιτική εξουσία και όχι να τα βάζουν με τους υπαλλήλους που απλά κάνουν το καθήκον τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Ροδίων κατά πλειοψηφία καταδικάζει τη συγκεκριμένη αλλά και οποιαδήποτε επίθεση (λεκτική ή σωματική) σε  εργαζόμενους μέλη του, που παραβιάζει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά τους όταν ασκούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα. Οι εργαζόμενοι συνάδελφοι ανταποκρίνονται με μεγάλη προσπάθεια στις υπηρεσιακές τους υποχρεώσεις παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της μεγάλης έλλειψης προσωπικού και μέσων.

 

Για το Δ.Σ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...