Χρήστος Μιχαλάκης: Ο υπερτουρισμός δεν αφορά τη Ρόδο!.....

Ο Χρηστος Μιχαλάκης πρόεδρος της Ενωσης τουρισιτκών πρακ΄τορων δωδεκανήσου και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού σε δηλώσεις του  για την τοριστική κίνηση είπε ότι εξελλίσεται παρα πολύ θετικά. «Πάμε παρα πολύ καλά. Ο Ιουλιος θα κλεισει με σημεντικό αριθμό αφίξεων» σημείωσε και πρόσθεσε ότι « η αγορά της Βρεττανίας είναι μακράν πρώτη στις αφίξεις» Για τα έσοδα ανέφερε ότι μπορεί να μιλήσει μόνο για τους τουριστικούς πράκτορες και τους ξενοδόχους. « Τα εσοδα είναι αυξημένα» ενώ αποδέχτηκε ότι τα χρήματα που ξοδευουν οι τουρίστες λόγω οικονομικής κρίσης είναι περιορισμένα τόνισε.

Ο κ. Μιχαλάκης ρωτήθηκε για το φαινόμενο «υπερτουρισμός» και αν αυτό αφορά τη Ρόδο. « Δεν υπάρχει πρόβλημα υπερτουρισμού στη Ρόδο. Πέντε μήνες είμαστε μόνοι μας. Πλησιάζουμε τα όρια μας Ιούλιο-Αυγουστο. Το πρόβλημα μας είναι η εποχικότητα και οι υποδομές» ανέφερε.

Ο κ. ΜΙχαλάκης επεσήμανε ότι δεν υπάρχει μελέτη που να αποδεικνύει ότι υπάρχει υπερτουρισμός στη Ρόδο. «Αν πεις στην ορεινή Ρόδο για υπερτουρισμό, θα γελάνε. Οι υποδομές μας έχουν το πρόβλημα» σημείωσε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...